Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wojak z dużym mieczem

Tęksnię za pewną dziewuchą z forum...

Polecane posty

ciasteczko :( jesteś dziwna wylewasz na mnie zale które masz do kogoś innego tylko dlatego ze moze sytuacja jest podobna :( sama pisalas ze nie jestem tym facetem i nawet na poczatku ni pojechalas :P.. wiem ze nie jestes tą dziewczyna za która tęskniłem i czasem tęsknie i wątpię by była samotna a ja nie mam zamiaru pojawiać się i niszczyć jej życia swoim wtargnięciem, komplikować czegoś :) nie mam takiego prawa :) i nie chce bo swoja szanse zmarnowalem z własnej woli i nie bez powodu Dobranoc

Gość gość
wojaku olała cię bo wybrała innego :P

Gość CiasteczkoZjedzoneDoPolowy
Może masz rację. Przepraszam. Dobranoc

Gość gość
ty zakończyłeś znajomość? chyba na odwrót sieroto

Gość gość
wybierałeś się spać wyglądasz i brzmisz znajomo nawet nie wiesz jak bardzo mężczyzno 30 +:classic_cool:

A może właśnie jest z nią coś nie tak jeśli nie sprawdzisz nie będziesz wiedział :-)

wole nie wiedzieć.... napisałem wyżej co o tym myślę. gość dziś nadal się wybieram :P i nie jestem "mężczyzno 30+" :) wychodzę bo taka rozmowa nie ma sensu :) bierzesz mnie za kogoś kogo znasz a nie mogę napisać tego samego :)

Gość gość
fajny z ciebie facet :)

Gość gośćangel
Posadzanie o bycie kimś kim się nie jest to chyba plaga tego forum. A szukanie tutaj ponownego kontaktu, jest moim zdaniem bez sensu. Przecież na pewno jakiś kontakt poza forum był, więc gdyby ta osoba miała ochotę, wiedziałaby jak się skontaktować. Nie wchodzi się dwa razy do tej samej wody ;)

Gość gość
40 + :P

Gość ZupełnieNaTemat
Czasami jak się tęskni to wydaje się ze drugi raz będzie taki sam jak pierwszy. Będzie ta ekscytacja, czekanie i pełne erotyzmu i żartów rozmowy. Niestety do tego nie da się już cofnąć ;)

Zgadzam się z przedmówcą. Jeśli zawiodło się na osobie za którą się tęskni już nigdy nie będzie tak jak było. :-)

Gość gość
Po co o tym piszecie?

Gość ZupełnieNaTemat
Nawet jak się nie zawiedziesz, to czasami to umiera naturalnie. Dochodzi się do pewnego miejsca gdzie trzeba albo zrobić duży krok do przodu, albo pora zakończyć;)

Gość gośćangel
Dokładnie tak. Naturalna kolej rzeczy. Coś się kończy, żeby mogło zacząć się coś nowego :)

Gość ZupełnieNaTemat
Pytanie czy czymś nowym ma być poznanie kogos innego, czy raczej odcięcie się zupełne od "tego" świata? ;)

Dokładnie. Ale jeśli ktoś ucieka przed dużym krokiem i mówi że to dla dobra tej drugiej połowy to już to nie jest mądre. Albo podejmujemy razem decyzję albo nie róbmy nadzieji bo to nie jest fair.

Gość gośćangel
Czy odcięcie się od "tego świata" rozumiesz jako rezygnację z wchodzenia w kolejny związek?

Gość ZupełnieNaTemat
Dziewczyny nie zgadzajcie tak ciągle ze mną, bo pomyśle że jestem nieomylny :D Angel a rozmawiamy o wirtualnym czy realnym Świecie? ;)

Gość gośćangel
Takie decyzje nigdy nie zapadają wspólnie Ciasteczko. Zawsze jest ktoś komu zależy mniej, lub przestaje zależeć. Nie jest łatwo, gdy jest się po drugiej stronie. Lepiej tego nie roztrząsać. Skończyło się i tyle. Rozdział zamknięty, pora zacząć pisać nowy.

Gość gośćangel
Zupełnie, przyjmijmy, że o jednym i drugim. Jakby mld było ten wirtualny również ma wpływ na realny. Nie da się ich tak całkiem oddzielić. No i pytanie, kiedy kończy się granica wirtualnego, a zaczyna realny? :)

Gość ZupełnieNaTemat
Powinno się oddzielić wirtual od reala. Gdy zbytnio brnie się w wirtual, przestaje się widzieć różnice. To niezdrowe ;) Kwestia postawienia sprawy jasno czego się oczekuje i jak daleko się chce posunąć ;)

Gość gośćangel
Nie do końca, jesteś w stanie oddzielić emocje wirtualne od realnych? Wirtual jest fajny, na początek, lub jako zamienik, gdy realny chwilowo nie jest możliwy. Tak jak piszesz, znowu muszę się z Tobą zgodzić, utknięcie tylko w wirtualnym jest bardzo niebezpieczne.

Gość ZupełnieNaTemat
Trzeba pamiętać że to jest wirtual. Nigdy do końca nie wiesz kto jest po drugiej stronie. Choćbyś rozmawiała z kimś 2 lata, to nie poznasz go póki nie zaczniecie żyć ze sobą realnie. Dlatego trzeba umieć zachować dystans, mimo że czasami może być trudno ;)

Gość gośćangel
Piszesz z własnego doświadczenia? Dwa lata to szmat czasu. Nie wyobrażam sobie relacji wyłącznie wirtualnej, która trwałaby tak długo. W końcu ma się ochotę poczuć wszystko realnie.

Gość ZupełnieNaTemat
Każdy ma tutaj jakieś doświadczenia Angel ;) Oczywiście że ma się ochote poczuć realnie, ale nie zawsze można. Czasami wirtual bardzo kłóci się z realem ;)

Gość gośćangel
Nie wiem czy dobrze rozumiem co myślisz pisząc o konflikcie wirtualu z realem... Pisząc, że nie zawsze można, masz rację tylko w jednym przypadku, gdy odległość jest bardzo duża. Ale podobno chcieć to móc ;) kwestia tylko czy częstotliwość będzie satysfakcjonująca :)