Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Soininen

Uwodzenie w dzień

Polecane posty

Gość Soininen

Kobity! co sądzicie o podchodzeniu facetów do kobiet w ciągu dnia. Na ulicy, w sklepie, podczas robienia zakupów. Dość popularne stają się kursy uwodzenia kobiet w dzień. Prawdę mówiąc dla mnie widok faceta który biegnie za obcą zupełnie mu kobieta o godzinie powiedzmy 13, na środku ulicy jest trochę desperacją. Ja rozumiem podryw w klubach, w szkole, pracy. No ale na ulicy zaczepianie? A tak wogólę to moim zdaniem ci wszyscy trenerzy uwodzenia wmawiający ludziom że mogą mieć każda dziewczynę muszą robią wodę z mózgu ludziom, bo sorry ale jak gość nie ma klasy i wyglądu to żadne teksty ani podejścia nie dadzą mu efektów. Takie jest moje zdanie Ciekawy temat myślę

Gość gość
Jak mnie facet podrywa na ulicy albo w pracy to go uznaje za takiego co cwiczy techniki podrywy i zawsze odmawiam dania numeru czy randki

Gość gość
Przeciętny facet ma od 2 do 3,4 max 5 partnerek przez całe życie. Nie żyjemy w Hiszpanii gdzie wszyscy są nastawieni na podryw tu jest Polska. Dlatego latanie za laskami po centrach handlowych jest głupotą. byłam świadkiem jak gość może z 23 lata, w okularach łysiejący kompletnie aseksualny (jak dla mnie) zaczepiał laski podczas robienia zakupów chłopak tylko latał jak opętany, trochę go obserwowałam bo wydawało mi się to zabawne, zlały go totalnie wszystkie. Podjął tylko przy mnie jakieś 4 próby. Trzeba znać swoją wartość i pogodzić się z pewnymi rzeczami, nie ma co na siłę uczyć się technik i tekstów podrywu jak się nie ma wyglądu i klasy, bo inaczej to będzie powodowało większą depresję. A swoją drogą faceci powinni skupić się na poznawaniu kobiet z którymi będą mogli spędzić życie z kimś wartościowym a nie szukać okazji do rucania

Gość gość
Ja nie daje się podrywać. Jak mi się facet podoba to sama go uwiode.

Gość gość
bo tak jest, to laski wybierają facetów. Moim zdaniem choćby facet miał nie wiem jakie teksty i nie wiem jakie techniki to gdy się nie podoba nic nie zdziała dziwią mnie goście, którzy płaca kasę na te kursy zamiast wydać ja na siłownie, czy np wybielanie zębów zainwestować w siebie

Gość gość
A tak wogóle spotkać atrakcyjnego faceta jest wielki problem. Faceci o siebie nie dbają praktycznie około 25 roku życia zaczynają łysieć , żółkną im zęby, rosną brzuchy. Ciężko mając ogólnie odrażająca aparycje podrywać laski w dzien. Naprawdę to jest sztuka dla nielicznych

Gość gość
Ja się czuję nieswojo gdy ktoś mnie nagle zaczepia, mam wtedy odruch oddalenia się jak najdalej i nie ważne czy ktoś jest przystojny czy dobrze gada czy nie. Oczywiście gdy ktoś pyta o godzinę czy drogę dokądś, to odpowiadam a nie uciekam ;)

Gość gość
Widziałam kolegę w takiej akcji, ale niestety dziewczyny zwykle są speszone uwagą, grzecznie coś odpowiedzą i zbywają gościa. Tak naprawdę na pewno jest im miło, jeżeli podryw był kulturalny, ale pewnie nie jesteśmy do tego przyzwyczajone.

Gość gość
no bo Polska to nie Hiszpania, Tutaj nie ma mody na podryw na ulicy , może latem to jeszcze jeszcze,

Gość gość
Dla mnie to jest trochę nie poważne. Facet powinien mieć w życiu stałe związki nie uda się jeden to następny ale nie biegać po ulicy i na siłę wyrywać numery od przypadkowo spotkanych lasek. W życiu to trzeba rodzine założyć i spłodzić dziecko a nie biegać za d****i po miastach. Do tego trzeba mieć aparycję ja jej nie mam jestem brzydki i o tym wiem, mam 28 lat 1 rok temu skończyłem związek i czekam, nie będe szukał na siłę nie będe biegał i zaczepiał tzw. Dup bo to na dobrą sprawę nie ma nic wspólnego z uwodzeniem to jest wyciąganie numerów. Obejrzcie sobie na filmach jak wygląda uwodzenie i jak to się robiło kiedyś

Gość gość
fajnie, ze pisza tu mezczyzni, ktorzy chca czegos wiecej poza wyrwaniem laski na jeden raz :) dajecie nadzieje... mam dosyc frajerow, ktorym na mnie nie zalezy, tylko chca sobie wyrwac...

Gość gość
90 % facetów to pipki. nie dbają o siebie zero pewności siebie, są nieśmiali, nie mają zbyt wiele ciekawego do powiedzenia niestety panowie taka prawda. Facet dzisiaj nie ma w sobie zdolności zdobywcy, nie potrafi zaimponować kobiecie, uwieść ją tak prawdziwie dlatego zapisuje się na jakiś kurs ale pewnych rzeczy się nie przeskoczy jak się nie ma tego czegoś to nigdy się nie będzie miało lasek.

Gość gość
Tak faceci szybko i brzydko się sarzeją. A jeszcze gorzej z ich charakterami. Jak ktoś napisał, nie mają podejście do kobiet, zero bajeru, czułości, taki sztuczny wyuczony podryw nic nie daje, przecież to od razu widać. Albo ma się ten bajer albo można zapomnieć o fajnej lasce. A przede wszystkim zacznijcie dbać o siebie, siłka, ubiór, fryzjer... te 2 rzeczy muszą iść w parze:)

Gość gość
szybko 26 lat to max. Potem zaczyna się łysienie, żółte zęby, kalesony, owłosienie, i brzuch. Niestety takie są realia Ale też nie ma co się dziwić jak się w tym kraju chce czegoś dorobić to trzeba zapieprzać i nie ma czasu na siłownie basen i biegania

Gość CzaroMan
CzaroManTV Uwodzenie w dzień i Podryw Na moim kanale można znaleźć wiele materiałów darmowych jak uwodzić kobiety naturalnie w dzień - jak poznać kobietę i zainteresować ją sobą BEZ żadnej manipulacji. Na moim kanale dowiesz się w jaki sposób odczytywać PRAWDZIWE zainteresowanie kobiety i jak unikać błędów w interakcjach z kobietami. Filmiki z podejść do kobiet oprócz teorii to podstawa mojego kanału. Praktyka + teoria (Szkolenia praktyczne w dzień trwające minimum 3 dni POŁĄCZONE z teorią tak aby można było przyswoić wiedzę i automatycznie w ten sam dzień zastosować praktykę i nauczyć się wpływać na emocje dziewczyn.. Zero głupich wyuczonych tekstów na pamięć które spowodują że kobieta uzna Cię za dupka a nie za atrakcyjnego gościa. Tylko moje doświadczenie poparte wiedzą, która działa na kobiety i powoduje że chcą nas mężczyzn poznać bliżej. Jeżeli chcecie jeszcze dziś poznać atrakcyjną kobietę to zapraszam serdecznie do subowania mojego kanału. Darmowe porady, filmiki z podejść do kobiet i wiele wiele więcej. Kurs uwodzenia w dzień i podryw. Jak zdobyć kobietę i zbudować z nią związek. https://www.youtube.com/channel/UC20ZdNYnMdy3fGgb0ww8UMA. Pozdrawiam.

Gość CzaroMan
CzaroManTV Uwodzenie w dzień i Podryw Na moim kanale można znaleźć wiele materiałów darmowych jak uwodzić kobiety naturalnie w dzień - jak poznać kobietę i zainteresować ją sobą BEZ żadnej manipulacji. Na moim kanale dowiesz się w jaki sposób odczytywać PRAWDZIWE zainteresowanie kobiety i jak unikać błędów w interakcjach z kobietami. Filmiki z podejść do kobiet oprócz teorii to podstawa mojego kanału. Praktyka + teoria (Szkolenia praktyczne w dzień trwające minimum 3 dni POŁĄCZONE z teorią tak aby można było przyswoić wiedzę i automatycznie w ten sam dzień zastosować praktykę i nauczyć się wpływać na emocje dziewczyn.. Zero głupich wyuczonych tekstów na pamięć które spowodują że kobieta uzna Cię za dupka a nie za atrakcyjnego gościa. Tylko moje doświadczenie poparte wiedzą, która działa na kobiety i powoduje że chcą nas mężczyzn poznać bliżej. Jeżeli chcecie jeszcze dziś poznać atrakcyjną kobietę to zapraszam serdecznie do subowania mojego kanału. Darmowe porady, filmiki z podejść do kobiet i wiele wiele więcej. Kurs uwodzenia w dzień i podryw. Jak zdobyć kobietę i zbudować z nią związek. https://www.youtube.com/channel/UC20ZdNYnMdy3fGgb0ww8UMA Pozdrawiam.