Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o takim zachowaniu koleżanki?

Polecane posty

Gość gość

Studiujemy razem i zawsze sie trzymalysmy razem. Miałysmy dzisiaj zaliczenie. Kazdy chcial usiasc jak najlepiej zeby w miare mozliwosci sciagnac. Wiec ja juz sobie zajelam miejsce co ta kolezanka widziała, wstałam na chwile po cos , patrze, a ona na moim miejscu siedzi, wiec jej mówie "Kasia,ale ja tu siedziałam"- to ona udaje ,ze nie slyszy i glupio sie usmiecha no i przez nią usiadlam na duzo gorszym miejscu. A po zaliczeniu mówi mi z usmiechem cos takiego " sorki, ze usiadlam na twoim miejscu, ale nie wiedzialam,ze tam siedzialas"- niby jak nie wiedziala skoro mnie za to przepraszała :O Nie zachowala sie troche nie fair? Przez nią poszło mi kiepsko...

Gość gość
-10/10

Gość gość
Ale to nie prowokacja, strasznie mnie to wkurzylo, jeszcze zeby dorosla osoba zachowala sie tak dziecinnie to bym sie nie spodziewała... Juz nie robiłam afery o to miejsce, bo nie chcialam robic scen przed zaliczeniem, poprostu sie przesiadlam, ale wkurzona jestem do teraz

Gość gość
Co studiujesz?

Gość gość
fizjoterapię ... Gadalibyscie z nia jeszcze?

Gość gość
Poszło Ci kiepsko przez ... samą siebie. Trzeba było przesiąść tyłka do nauki, a nie narzekać teraz na koleżankę. Lekcja zycia- licz na siebie. Bądź przygotowana. Wtedy mało co w życiu, zawodzie Cię zaskoczy.

Gość gość
Poszło Ci kiepsko przez ... samą siebie. Trzeba było przesiąść tyłka do nauki, a nie narzekać teraz na koleżankę. Lekcja zycia- licz na siebie. Bądź przygotowana. Wtedy mało co w życiu, zawodzie Cię zaskoczy.

Gość gość
Dobra juz sie tak nie wymądrzaj, przez nią niestety też bo ona sobie ściągnęła ,a ja nie... Ale zreszta nie pytałam o to czy dobrze zrobilam, ze sie nie nauczylam tylko o zachowanie kolezanki

Gość gość
Nie chciałabym trafic na takiego fizjoteraterapeute jak Ty. Zacznij się uczyc... po co tacy ludzie studiują...

Gość gość
Jak dotad na studiach idzie mi dobrze, a ze czasem sciagam to nic ci do tego :P Zreszta czytaj pyt ze zrozumieniem

Gość gość
Ona sobie ściągneła? :D No i co ? Nierobie je***y do nauki won a nie. Udalo się jej to usiadła. Na każdym egzaminei liczysz na cos takiego? Super. :D Wina nie jest kolezanki i nic nie zawiniła:D Tylko Ty. Bo masz g****o zamiast mózgu niestety. Po co stydiujesz?

Gość gość
Oj dobra, glupi ludzie to siedza :P A bede sciagać czy wam sie to podoba czy nie i mam gdzies wasze zdanie :P Nara

Gość gość
Na studiach należy wykazać się jakąś wiedzą, wstdziłabym się przyznać do czegoś takiego, człowiek który zaraz będzie licencjatem albo magistrem, dno. Totalne...

Gość gość
17:42- śmieszna jestes, poza tym nie rusza mnie to jakoś nie mam żadnych skrupułów przed tym,ze czasem ściagam :) Dno to ludzie np po zarządzaniu

Gość gość
dno to ludzie którzy ściągają.

Gość gość
Co do zachowania koleżanki, to kompletna świnia, ale jak widać tacy właśnie są ściągający. Zajmują komuś miejsca albo zakładają głupie wątki, aby wybadać co inni myślą o rzeczach oczywistych.

Gość gość
A i dla waszej wiadomosci- pojutrze mam kolejne zaliczenie i tez zamierzam ściagac :p Zaraz będzie "oj nie ładnie, dziewczynko, do ksiazek trzeba zasiadac!"- hehe glupia ta kafeteria jest czasami, ale myslalam ,ze sie trafi ktos normalny dzisiaj... no nic dzieciaki juz po lekcjach- swoja droga to wy sie lepiej uczcie,zamiast siedziec na kafe bo nawet matury nie zdacie :P

Gość gość
Jestem już magistrem dla Twoje wiadomości

Gość gość
Głupia to jesteś Ty. :D Rzeczywiście masz się czym chwalić. Szkoda ze zalizenia nie są ustne, wtedy można byłoby ocenić faktyczną wiedzę studentów

Gość gość
17:49- egzaminy niektore są ustne ,albo na czesci bardzo pilnuja i do nich sie ucze, a ze na niektorych jest szansa sciagnac to z tego korzystam :) Zreszta jak wiekszosc roku... To normalka mimo, ze to uniwerek , ale kolezanki zajmujące miejsce to nie jest normalne :O

Gość gość
a potem się prezentują dumnie z tymi swoimi prackami naukowymi a rodzice dumni ze swoich mądrych dzieciaczków

Gość gość
No ale co do Twoje koleżanki to rzeczywiście zachowała się kiepsko, to przemyśleniu tego co napisałaś. :/ Co jej odpowiedziałaś na to? wybacz za poprzednie wypowiedzi, mam gorszy dzień i to nawet bardzo... :(

Gość gość
Ludzie ściągają bo chcą mieć wyższą ocenę a koleżanka cię podsiadła, bo chciała mieć wyższą ocenę. Ta sama motywacja :D Większość roku ma gdzieś uczciwość, więc i nie są uczciwi przy zajmowaniu miejsc. Wszystko jest logiczne.

Gość gość
Ferie masz? -10/10

Gość gość
Nic, po zaliczeniu nawet nie chcialo mi sie z nia gadać i wrociłam sama do domu... Nawet na nią nie zaczekałam bo ona szła jeszcze do szatni, a ja mialam kurtke ze sobą. Mam jej to za złe bo mnie strasznie wkurzyla, no takich rzeczy sie nie robi... Nawet jak bede miala poprawke to pal szcześć, chociaz cos tam napisałam, ale chodzi mi o to do czego ona jest zdolna... Albo kiedys jeszcze bylo tak, ze mialysmy jechać razem w gory ze znajomymi, mialysmy sie wybrać we dwie. A ja do niej dzwonilam zaryczana, ze nie jade bo mialam powazny problem wtedy to ona pojechała beze mnie wyobrazcie sobie :O Niby mowiła " nie moge cie tak zostawić, zaplakana" a pojechala i powiedzia mi zebym dojechala nastepnego dnia- nawet na mnie nie poczekala... Idiotka- musialam sie wygadac bo kolejny raz mnie wkurzyla...

Gość gość
Kto wróży dziewczynom wspaniałą znajomość także po zakończeniu studiów?

Gość gość
A najgorsze, ze poki co niestety musze sie z nią zadawać jeszcze kilka miesiecy bo z kolei mam w tym interes, nie wazne jaki ,ale musze wytrzymac choc ta laska mnie czasem wkurza...

Gość gość
Z tym wyjazdem w góry, to nic złego że pojechała, jeśli nie liczyć tych fałszywych zapewnień, że bez ciebie nie pojedzie, ale trudno coś więcej powiedzieć, bo nie wiadomo jaki miałaś problem.