Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fru_zel_da

Dziewczyny, macie aktualnie ślady po opalaniu?

Polecane posty

Gość Fru_zel_da

biały stanik? białe majtki?

Gość FinnegansWake
Nie mam, bo od 2 lat w ogóle się nie opalam. A jak się jeszcze opalałam, to miałam tylko kawałek białej skóry od majtek, bo opalam się topless zawsze.

Gość Mechaniczna mandarynka
Ja mam białe cycki :)

Gość gość
Ślicznie wyglądają kobiety które maja opalone ciało w całości. Te które maja białe ślady wyglądają śmiesznie w takich miejscach jak basen czy sauną lub szatnia koedukacyjna.Wiele kobiet się wstydzi opalac nago na plażach naturystów więc się pewnie nie pozbedziemy takich widoków.

Gość gość
nie do końca się zgodzę: ślady po opalaniu się w stringach są mniam mniam...

Gość gość
Ślicznie wygląda ciało kobiety opalone w całości. Nawet nie spodziewałem się że mnie tak bardzo podniecimny moja ślicznie opalona na jednej z na turystycznych plaż kobieta.Przez cały tydzień po urlopie nie mogłem się na patrzeć na jej śliczne nagie ciało. :)

Gość gość
Też mi się najbardziej podoba taką opalenizna.kilka razy widziałem opalona na dalmatynczyka kobietę i bardzo śmiesznie wygląda ciało w łatki.

Gość gość
Opalanie się ma plaży nudystów więc nie mam

Gość gość
Tak, dalej mam dość widoczną opaleniznę a cycki wręcz białe :-O Już nie wiem jak je opalić bo normalnie to chyba niezbyt zdrowo a poza tym jak raz opalałam się na działce bez stanika to zrobiły się czerwone, piekły spuchły ale nie opaliły się W dodatku mam dosć duże piersi

Gość gość
Trzeba delikatnie opalac się,na pierwszy raz 15-20 minut.

Gość gość
Nie mam opalam się przeważnie w miejscach takich jak plaże nudystów lub innych gdzie mogę nago.Jest dużo przyjemniej i mam śliczna opalenizna której zawsze widzę że mi zazdroszcza. :)

Gość gość
przed wyjazdami urlopowymi zawsze przygotowanie - podkładzik w solarium - wiadomo na golasa bez pasków. Potem plaża i robiło się zróżnicowanie - łatki. Facet zawsze mówił, że super by było, wrócić i dalej regularna opalenizna. W ostatnie wakacje dałam się namówić na zdjęcie stanika, luzackie otoczenie - sporo toplesek, anonimowo. Jak jeden dzień pochodziłam z nagim biustem i w nocy, podczas seksu, komplementował mnie, a szczególnie piersi i tyłeczek i namawiał na stringi na następny dzień. Nie powiedziałam nie, ale rano nie chciałam iść na zakupy tylko na plażę. On zawiedziony, dopiero na plaży był w szoku jak po prostu spokojnie zdjęłam majtki.

Gość gość
Nie mam, zawsze opalam się na plażach nudystów lub w plenerze gdzie nie ma ludzi.