Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość2601

Ryzyko ciąży

Polecane posty

Gość gość2601

Witam wszystkich, zdaje sobie sprawę z tego ze podobnych tematów bylo mnóstwo, jednak jestem zaniepokojony. Wczoraj miedzy mna a moja dziewczyna doszlo do zbliżenia, dodam ze jestesmy mlodzi i byl to nasz pierwszy raz. I teraz sedno- z poczatku troche sie zapomnielismy i moj penis zawedrowal w okoloce jej krocza i potem jednorazowo sie wsunał. Nie trwalo to dlugo. Wedlug kalendarzyka dziewczyna ma obecnie dni niepłodne- wczoraj byl 3/4 dzien po okresie. Pozniej stosunek zabezpieczony byl prezerwatywa, ktora nie pekła, nie zsunęła sie i byla odpowiednio zalozona. Czy istnieje REALNE ryzyko ciazy w naszym przypadku? Czy mamy sie czym martwic?

Wsadz głowę do wiadra pełnego wody na 10 min , to powinno wyeliminować ryzyko ciąży w 100~% :classic_cool:

Gość gość
100 % ciaza:)

Gość gość2601
Pytam poważnie. Zaszła taka, a nie inna sytuacja i chce wiedzieć, wiem ze jest możliwość, aczkolwiek na ile jest to prawdopodobne?

Gość krusowa
Zaś dzieci biorą się za seks... :O 100% prawdopodobieństwa ciąży!!! :classic_cool:

Gość gość
Typowy dylemat początkujących. Ryzyko jest, ale prawdopodobieństwo zajścia bardzo małe. Chyba, że chwilę wcześniej zrobiłeś sobie dobrze sam. To zmienia postać rzeczy.

Gość gość2601
Nie, ostatni wytrysk o dziwo mialem okolo 5 dni temu, dlatego nie ma opcji co do tego. Kolejna sprawa, chce wiedziec czy moze ktos mial podobna sytuację, nic wiecej. To, ze napiszesz głupotę, ktora nic nie wnosi do tematu nic nie zmienia. Dla mnie wartosciowa bylaby konstruktywna opinia, bo mysle ze kazdy kto znalazlby sie w tej sytuacji chcialby byc bardziej spokojny.

Gość gość
to kaz jej zrobic test idioto

Gość gość2601
Test po jednym dniu?

Gość Sami nie teges
No i polykajac sperme też zajść można 😴 Ile masz lat i co miałeś z biologi i jeszcze dlaczego zabieracie się za seks jak nie wiecie co i jak?

Gość Sami nie teges
Wymyślono też prezerwatywy. Pocwicz zakładanie, wtedy możesz przystąpić do wedrowania wvjej krocze ;) Aaa I są bez recepty tabsy 72ha - po seksie. 100 zapłacisz i masz najdroższy seks 😴

Gość gość
Dostałeś konkretną odpowiedź o 10:25

Gość gość2601
Kurcze, słuchaj nie jest powiedziane ze sie nie znamy. Natomiast w tej sytuacji jednak jestem zestresowany, wiem ze nie bylo wytrysku ale mam charakter taki, ze przejmuje sie takimi rzeczami i wyobrażam sobie nie wiadomo co.

Gość Sami nie teges
To był wasz pierwszy raz, czyli doszło do przerwania błony dziewiczej?

Gość gość2601
Okej, dzięki wszystkim za pomoc.

Gość gość2601
Powiem tak, za prawdopodobnie tak, aczkolwiek ja tego nie odczułem, krew tez sie nie lała, ale dziewczynę bolało wiec podejrzewam ze po prostu byl taki rodzaj tej błony.

Gość Sami nie teges
Nie czuleś, ze coś przebijasz? Wlozyles do końca?

Gość gość
Szansa na wpadkę jest zawsze bez względu na antykoncepcje - ona czasem zawodzi. A stosunek przerywany to zadna antykoncepcja. Wskaznik perla czy jakoś tak, poczytaj.

Gość gość2601
Tak, raczej do konca ale nie czułem zadnego przebicia, nic z tych rzeczy.

Gość Sami nie teges
Czasami w płynie ejakuacyjnym znajdują się plemniki, ale na Twoim miejscu nie martwilabym się. To nie jest tak, ze ruszysz w niej raz i wyciagniesz a ona zajdzie :) Uszy do góry. A na przyszłość używajcie prezerwatyw i tabletek antykoncepcyjnych. Powodzena- ale nie dziekuj.;)