Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gabriel Salon Zdrowego Biustu Profesjonalny dobór biustonosza

Polecane posty

Gość gość

Znacie ten sklep ? Ktoś z was miał okazję korzystać z takiej pomocy w doborze odpowiedniego biustonosza?

Gość gość
Kafeteria forum od dzisiaj ma skrót KaF

Gość gość
Znam od niedawna. Byłam w tym sklepie raz i powiem szczerze, że jest ok. Faktycznie potrafią pomóc w wyborze, zakupy tam są bezstresowe, no i mimo wysokiej jakości, to ceny nie są wygórowane.

Gość gość
i ciągle widze na ich fb , że mają jakieś nowości... ale faktycznie.. cen nie mają jakichś mega wysokich...

Gość gość
no ja sobie właśnie u nich na fb upatrzyłam te paski do biustonosza <3 mega fajnie to wygląda i faktycznie optycznie powiększa biust poza tym bardzo lubię ich produkty, bo mają je dobrej marki

Gość gość
a prowadzą oni sprzedaż internetową??? nie mieszkam w Pruszczu niestety :(:(

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
nie prowadzą niestety, z tego co wiem... ;/ a szkoda, bo ja np. jestem z Gdynii i wolałabym zamówić przez internet trzeba zasugerować obsłudze :D

Gość gość
a jakaś chociaż strona www? chciałabym zobaczyc ich produkty :)

Gość gość
bardzo dobry sklep, ale z tego co wiem, to oni mają jedynie facebooka : www.facebook.com/Gabriel-Salon-Zdrowego-Biustu-Profesjonalny-dob%C3%B3r-biustonosza-382419528610975/reviews/

Gość gość
Ten sklep musi byc strasznie zalosny i miec goowniana oferte i obsluge. Gdyby byl naprawde dobry to by nie uprawial takiej zalosnej spamerskiej reklamy. Sprawdzilam na Lobby Biusciastych i Balkonetce - ZERO info. A to oznacza, ze wszystkie majace pojecie o doborze bielizny kobiety omijaja go szerokim lukiem wiedzac, ze nie maja tam czego szukac.

Gość gość
kto spamuje, ten spamuje...;) uwielbiam niektórych użytkowników na tym forum ja nie miałam okazji co prawda korzystać z usług tego sklepu, bo nie mieszkam w Pruszczu, ale mam kumpele, która bardzo sobie chwali ich bieliznę

Gość gość
polecam :) ostatnio kupiłam tutaj piękny kostium kąpielowy, który niesamowicie modeluje moją sylwetkę a pięknie eksponuje, to co powinien ;)

Gość gość
Robiłam tam zakupy z grudniu 2016. Kupiłam 2 biustonosze, mały obwód duża miska. Poszłam tam dlatego, że dostałam ulotkę na której było napisane, że mają w ofercie duży wybór panache cleo między innymi. Jednak nie mają okazało sie na miejscu. Obsługa bardzo miła i pomocna. Kupiłam dwa staniki polskich firm ale niestety nie używam ich bo jednak są źle dobrane. Fiszbiny bardzo wysokie są i mocno wbijają sie pod pachę, jest to bardzo bolesne. W sklepie nie czułam tego ale po pierwszym dniu dosłownie płakałam i miałam skórę do mięsa rozjechaną. Teraz boję się choćby próbować założyć. Drugi ma za dużą miskę i piersi latają. Ceny też są wysokie; stanik który kupiłam za 170 zł widziałam pózniej na Dmowskiego w biustlandii za 120!! Można tez porównać koszulki nocne obsessive, w Gabrielu najtańsza prosty model blackardi który mam ze sklepu na marynarki polskiej /70zl/ kosztuje 140zl. Posumowanie: obsługa miła, ceny wysokie, dobór niekoniecznie profesjonalny.

Gość gość
ja nie mam nic do zarzucenia, w szczegolności ,że obsługa zna się na nowoczesnych trendach, do tego służy pomocą , a atmosfera podczas mierzenia jest intymna i nie trzeba się wstydzić jestem bardzo zadowolona,bo w końcu wiem jaki mam nosić rozmiar dziękuję bardzo, a jakie piękne torebki dostaje się przy zakupie polecam :)

Gość gość
A ja nie dam się macać żadnej babie.

Gość gość
Jak mnie wmurwiają rady o które nie prosiłam. Jesteś mi obca, to wypad z mojego zycia. Mogę dać kopa na zachętę.

Gość gość
co za żałosna reklama... widać tacy z nich "profesjonaliści" jak z koziej d*py trąba...

Gość gość
powiedzcie mi w jakich cenach mniej więcej są biustonosze? czy dobór biustonosza jest płatny ?

Gość gość
Dobór biustonosza jest zawsze w sklepach bezpłatny. Ceny polskich firm około 100zl musisz przeznaczyć, brytyjskie firmy około 200zl koszt samego biustonosza

Gość gość
przyznam wam, że ja miałam od dawna problem z doborem biustonosza niby tam mierzyłam się w domu, ale nigdy nie potrafiłam dobrze dobrać stanika i tak kilka lat chodziłam w źle wyprofilowanym biustem, ktory nie prezentował sie zjawiskowo...

Gość gość
sklep odwiedziłam pierwszy , w sumie z ciekawości, ale po obejrzeniu asortymentu stwierdziłam, że skorzystam z konsultacji i zakupię jeden biustonosz który mnie się spodobał jestem bardzo zadowolona nie spodziewałam sie, że wyjdę tak usatysfakcjonowana ;)

Gość gość
co polecacie z seksownej bielizny? jakis gorset? może body ? z czego jesteście najbardziej zadowolone?

Gość gość
Czytalam ze podobno brafiterki tak dobieraja zeby przewaznie bylo 75 pod biustem I kiedy biust urosnie np.to nadal polecaja 75 w gruncie czego stanik obciska :( I na nic taki wybor :( :(. Ja kiedys nosilam 75B teraz mam 34lata i nosze 80C wiec to logiczne ze kiedy rosnie biust to czesto pod biustem tez sie rozmiar zwieksza!! Zawsze sama dobieram dobie staniczki, polecam TKMaxx bo tam jest spory wybor a z firm najbardziej lubie Triumpf ;)

Gość gość
To kompletnie bez sensu. Ja mam pod biustem 65,H jakbym miała ubrać pod biustem 75 to by mi piersi dołem wypadały chyba.

Gość gość
Czy jest miseczka H??? To chyba jakis joke ;)

Gość gość
No jest ta Miseczka H w ogole??

Gość gość
Nie ma miseczki H!!!

Gość gość
Gdzie miesci sie ten Salon?? Nad morzem gdzies??

Gość gość
Żaden joke ;) jest miseczka H, jest nawet miseczka I czy J. W brytyjskiej rozmiarówce to 30H = 65h wg polskiego nazewnictwa. Przy stosunkowo niewielkim obwodzie pod biustem ( 65) to wcale nie są wielkie piersi. Wpisz sobie w Allegro np. 65h- kategoria bielizna i zobaczysz, że są takie biustonosze. Panache, Freya, Ava, Konrad i mnóstwo innych firm ma taką rozmiarówkę. Ja polecam na większe biusty panache i freya- są mega odszyte i bardzo wygodne