Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wygidaiło

Mój Penis jest brzydki

Polecane posty

Gość Wygidaiło

Witam. Mam 22 lata mój penis ma rozmiar w długości podczas wzwodu 18 cm, jest lekko zakrzywiony w dół, w dodatku ma ciemną barwę. Pytanie Kobiety czy jest on dla was atrakcyjny? Jedni mówią że zakrzywienie to super lepsze doznania inni, że to wstyd. Barwa no cóż kilka lasek mi powiedziało że jest słodki kilka że ohyda chyba więcej było tych drugich czekam na wasze opinie.

Gość gość
KaF to nowy skrót kafeteria forum

Gość gość
hahahah jaki polew. Gościu podjerzewam, że masz około 15 lat i jedyną kobiete jaką widziałeś to ta w necie. Niestety doświadczony kochank nie zadaje takich pytań. A tak miedzy nami to ni wziela bym twojego ptaka nawet przez szmatę

Gość gość
mój jest ładny :classic_cool:

Gość gość
Zakrzywienie jest git. Mój ma zakrzywionego w dół jakieś 20 cm super doznania jęczę i leże po stosunku jeszcze długo po. Uciska mi punkt - G

Gość gość
Ten organ nie musi byc piekny, ale skuteczny. Skuteczny jest wtedy, gdy wiesz co i jak nim robic, Jeszcze wazniejsze jest wiedziec, co i jak robic przed zastosowaniem tego organu innymi czesciami ciala na innych czesciach ciala partnerki. Wszystko jest sterowane umyslem - i ten jest najwazniejszy. Brak sterowania to rowniez sterowanie, tylko w tym przypadku raczej chu.....owe.

Gość gość
Idz do seminarium z takim penisem to nie p*****asz.

Gość gość
gość dziś punkt g jest u góry gimbusie i dlatego większość penisów jest wygięta właśnie w tym kierunku :D

Gość gość
Wstaw fotkę bo z opisu nie widać jakiego masz ,ale na pewno będzie się dojrzałej sexualnie kobiecie podobał,a cnotki to i z 14cm mają problem ,penis musi być duży i ma w środku w ciippce uwierać:-) a nie mieć luzu :-)

Gość gość
to czemu ja go czuje? lamusie?

Gość Wygidaiło
18 cm to jest niezły chyba co nie? zwłaszcza że ta krzywizna dodaje mu jak by to powiedzieć pewnej egzotyki

Gość gość
gość dziś boś pryszczaty prawik z zakrzywionym w dół fiflakiem :D🖐️

Gość gość
A nie pitol. Połowa ludzi ma 14 cm i to wszystko. w dodatku blade i miekkie a kobity muszą z tym żyć. Panowie liczy sie ciepło, czułość, pracowitość poczucie bezpieczenstwa a nie rozmiar fiuta sorry ale taka prawda trzeba myśleć o życiu a nie o seksie trzeba myśleć głowa a nie narządami

Gość gość
Miałam romans z murzynem który miał 22 cm i powiem wam nic fajnego czułam się jak by mi rurke wsadzał miedzy nogi ale miałam tez młodego niedoswiadczonego chłopaczka chłopina 15 cm nic nie czułam kiedyś spytałam się go czy już we mnie wszedł

Gość gość
Mój drugi mąż ma 19cm kocham go i sex z nim,nie ma co porównywać z ex co miał 15cm ,szkoda mi maluszków ale penis na być a nie się tylko nazywać !! Chyba że naderobi facet językiem to ok może być od biedy te 15cm ale nie dziwcie się ze chcą kobiety większego spróbować nawet z ciekawości :-)

Gość Wygidaiło
aj wielki kompleks facetów czy jest duży no mam te 18 cm i tak szczerze nie jest mały ale olbrzym to też nie jest. 18cm to już tak w tym maksymalnym wzwodzie. Chciałoby sie mieć te 21

Gość gość
Chłopie weś się za robote, daj kobiecie bezpieczeństwo, miłość to uczucie a nie seks ********ie , i stękanie. Na litość Boską , W jaka strone zmierza ten świat

Gość gość
dokładnie zaufaj mi 90 proc. facetów ma mniej więcej podobny rozmiar do twojego i nikt nie idzie do prac odczuwając kompleksy. Jeśli kobieta cie kocha to nie ma znaczenia

Gość gość
Nadrabiaj techniką mój facet ma 15 cm ale jak sie za mnie wezmie to odpływam

Gość gość
Czy wy mierzycie fujarki swoim chłopom bo każda zna dokładny rozmiar co do centymetra :o

Gość
Nie przesadzaj. :P na pewno nie masz powódu do kompleksów. CO do barwy to pewnie należałabym do grupy tych pierwszych dziewczyn i powiedziałabym że jest "słodki" hahahah :D:P lepszy ciemniejszy niż taki baardzo blady.:D:P 18 cm mrrrr :P :**