Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koleżanka_koleżanki

U koleżanki w domu zobaczyłam Wyborczą. Wyśmiana koleżanka szybko ją wyrzuciła

Polecane posty

Gość koleżanka_koleżanki

Jeszcze się głupio tłumaczyła, że to jej rodzice kupili a nie ona. Uwierzyłabym gdyby miała 14 lat a nie 24. Poza tym gazeta leżała u niej w pokoju a nie obok u rodziców. Na szczęście wystarczyło wsadzić parę lemingów i koleżanka zmądrzała szybciej niż natychmiast :)

Gość gość
a mój kolega wczoraj oglądał telewizje publiczną, ale jak wszedłem to strasznie sie zawstydził i od razu wyłączył, prosił mnie tylko, żebym jego ojcu nie mówił, bo mu ojciec kieszonkowe zabierze. czasem też w konspiracji w piwnicy na słuchawkach radia ma ryja słucha.

Gość gość
O matko, krowa 24 lata, a z rodzicami mieszka?

Gość gość
koleżanka_koleżanki dziś A czy ty "50 twarzy Graya" czytałaś?

Gość gość
Idziesz do czyjegoś domu i się naswiewasz z kogoś kto Cię zaprasza. To dużo mówi o Twoim poziomie kultury...

Gość gość
i co z tego ??? gazeta jak gazeta... a Ty taka mądra jesteś ? że ją wyśmiałaś ??właśnie widać kto tu jest głupi.

Gość gość
No właśnie nie jak gazeta bo to była michnikowszczyzna więc rzeczywiście dziewczyna miała się czego wstydzić. Ja michnikowszczyzny do ręki bym nawet nie wzięła bo bym się wstydziła.

Gość gość
Straszne! Wyborczą miała? To niewyobrażalne! Toż to skandal, ale pewnie poważnie upośledzona umysłowo, jak wszyscy czytelnicy lub użytkownicy portalu. Szczere ubolewania z tego powodu składam. Mam nadzieję, że nie ogląda telewizji rządowej, czyli propagandy? Bo to by było już za wiele? PS Dobrze że się zreflektowała :-P

Gość gość
błeee...

Gość gość
gość dziś No właśnie nie jak gazeta bo to była michnikowszczyzna więc rzeczywiście dziewczyna miała się czego wstydzić. Ja michnikowszczyzny do ręki bym nawet nie wzięła bo bym się wstydziła. X Coś tak czuję, że Ty koło żadnej gazety nawet nie siedziałaś. :D

Gość gość
Być może czujesz tę gazetę którą podcierałam sobie doopę w krzakach? No tamtą masz prawo czuć :D