Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kawaler 39 lat zawraca mi głowę i sam nie wie czego chce

Polecane posty

Gość gość
no bo chciałam go trzymać na dystans...przez to, że wiedziałam, że chodzi mu o łóżko...chciałam żeby mnie najpierw poznał. i pod koniec naprawdę się zauroczył. inni mi to mówili. ale pojechał.

Gość gość
Ludzie dobrze c***isali co sądzą a ty jesteś naiwna. Jemu nie jest potrzebna kobieta do związku, bo jemu sam związek z kimś jest nie potrzebny. Ludzie w tym wieku sa bardzo zmanieryzowani i zepsuci.

Gość gość
podobno każdy potrzebuje miłości

Gość gość
Typowy wygodny stary kawaler myslacy tylko o sobie:o Ten gosc chce miec duzo panienek-kolezanek jako kola awaryjne aby miec zawsze chetna na seks i ciagnie na pewno rownolegle kilka takich relacji ("przeciez zadnej nic nie obiecywal"), czyli utrzymuje kontakt, bo jest cwany i chce miec Cie w razie czego. Taki stary facet-kawaler nie szuka zwiazku a wygody (po co zwiazek jak moge miec to za dobry bajer/kontakt raz na X). Jakby powaznie traktowal kobiety i zwiazki juz dawno znalazlby kogos. Poprostu tak mu wygodnie lawirowac i nic od siebie nie dawac (poza glupim esem/mailem aby utrzymywac nadzieje)

Gość gość
na pewno nie kazdy, ale znam kawalerow w wieku lat ok. 60, ktorzy ani mysla o tym aby zalegalizowac swoje zwiazki...

Gość gość
stary manipulant - olej go i nie trac czasu, tego kwiatu pol swiata... (a nawet wiecej - jst przewaga liczbowa mezczyzn nad kobietami:))

Gość gość
taka przewaga, że on ma dziewczyn na pęczki a autorka sika za starym dziadem, który ma ją gdzieś

Gość gość
No raczej wszyscy mi mówią że on jest żałosny , malo urodziwy i co ja w nim widze. A ja obiektywnie jestem młoda i fajna więc już dluzej nie będę za nim sikac ;)

Gość gość
Poza tym mysle ze opisujac go pominelam ważna cechę - jest strasznie dziecinny. Prywatnie jest po prostu niedojrzaly , może nigdy nie dojrzeje A może kiedyś, ale 39 lat i to jak on się zachowuje pozwala zrozumieć ze to dzieciak który potrzebuje mamy a nie partnerki.