Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dieta DUKANA pomozecie?

Polecane posty

Gość gość

WIem, że pewnie jest milion takich tematów, ale baaardzo cierpię na niedobór czasu i byłabym wdzięczna, gdybyście mnie oświeciły. Chwilę szukałam, ale nic ciekawego nie znalazłam. Wyczytałam, że dieta dzieli się na jakieś fazy, itp, itd, jednak mnie interesowałyby konkrente jadłospisy, każdy dzień z iością po kolei. macie coś takiego?

Gość gość
wejdź na stronę z KOTEM w KUCHNI tam są przepisy dukana. ja sama schudłam 17kg :) już koncze 3 faze :)

Gość gość
a jak długo trwają poszczególne fazy?

Gość gość
jestem na stronce, są przepisy, ale skąd mam iwiedzieć kiedy i ile czego jeść?

Gość gość
poszukaj w necie i poczytaj ,

Gość gość
Pierwsze to musisz zrobić uderzeniowke ,wszystko zależy ile masz do schudniecia.? A uderzeniowka to jesz samme proteiny czyli jajka ,jogurty serki wiejskie ,mleko (najlepiej jak ma najmniej tluszczu) ,kurczaka (bez skory) indyka ,wolowe mieso ,wątróbkę itp...

Gość gość
Zapraszam na forum www.dukanowebaniki.pun.pl tam o zasadach tej diety i najnowszej jej odmianie stopniowaniu żywienia dowiesz się wszystkiego .

Gość gość
Dieta Dukana jest jedną z bardziej nieracjonalnych z punktu widzenia fizjologii i dietetyki dietą. Spróbuj zwykłej, racjonalnej diety redukcyjnej, dostarczającej odpowiednich proporcji makro i mikroskładników, najlepiej po konsultacji z dietetykiem. Dieta Dukana niesie ze sobą ryzyko poważnych powikłań zdrowotnych.