Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co zrobić z niechcianym dzieckiem?

Polecane posty

Gość gość

hej, mam 26 lat i 7 letniego syna, niestety pół roku temu rozstałam się z jego ojcem, teraz chciałabym znaleźć nowego partnera i zacząć nowe życie, z dzieciakiem mam zerowe szanse na fajne ciacho stąd pytanie - jak pozbyć się niechcianego bachora? oczywiście w granicach prawa, czy 7 latka można oddać ot tak do domu dziecka?

Gość gość
PROWO! 1/10

Gość gość
Mozna go dac ojcu/ babce/ siostrze. Mozna tez odrobić lekcje i przestać trollowac

Gość gość
sama jesteś prowo głupia pipo :O chcę legalnie pozbyć się bachora, jeśli ktoś wie jak pozbyć się zgodnie z prawem bachora to proszę o pomoc, jeśli nie wiecie jak pozbyć się bachora zgodnie z prawem i nie macie nic ciekawego do powiedzenia to nie piszcie :O

Gość gość
Oddaj ojcu dziecka. A dziecko nie ma dziadkow albo rodziny, bo z taka nieodpowiedzialna matka nie powinien zostawac...

Gość gość
oddać ojcu odpada - nic nie oddam temu k******i, moi rodzice też go nie wezmą bo mają już dwa psy i kota dodam że fajnie by było jakby ten sposób był taki żebym nie musiała płacić kaski na utrzymanie swojego bachora

Gość gość
ponawiam pytanie, czy ot tak, bo go już nie chcę, mogę oddać dzieciaka do domu dziecka ? są jeszcze te okna życia, ale 7 lat to chyba za duży żeby do okna życia go wrzucić? ma 127 cm wzrostu i waży 23,5 kg myślicie że zmieściłby się do okna życia?

Gość gość
Hahaha prowo jak c. Hooo. J . Ktora matka odda wlasne dziecko w wieku 7 lat? ;)

Gość gość
Dokladnie prowo ;) do okna nie kozesz oddac bo za duze. Mozesz do domu dziecka, ale wtedy pytaja sie ojca czy go wezmie i ojciec moze wziac a ciebie pozwoe o alimenty.

Gość gość
Takie tematy powinny być zgłaszane żeby potem nie było że następna waśniewska szuka sposobu aby się dziecka pozbyć. I żeby nie było znam się na żartach ale nie na takich.

Gość gość
Też uważam że to prowo , takie dziecko już do szkoły chodzi . Jak noworodka nie oddała to teraz tym bardziej . Autorko jeśli to jednak prawda to życzę Ci z całego serca by karma do Ciebie wróciła .

Gość gość
No jasne, że prowo

Gość gość
Żal mi Ciebie autorko. Jeżeli masz tak nudne życie, że wymyślasz takie tematy to współczuję. Amen.

Gość Ahmed udhd
Było się zastanawiac wczesniej debilko

Gość gość
Bez dziecka też nie masz szans na znalezienie faceta bo jesteś kretynką .

Gość gość
do okna go daj jest duży już to sam se otworzy klamkę, albo przywiąż do bram schroniska ewentualnie do drzewa w lesie tępa dzido