Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Rosiexx

Tęsknota za kolegą

Polecane posty

W poprzedniej szkole kolegowałam się z jednym chłopakiem, jednakże nasza znajomość nie wykraczała poza szkolne mury- nie rozmawialiśmy na fcb ani nie spotykaliśmy się tak po prostu. Na szkolnych wyjazdach albo jakichś imprezach rozmawialiśmy, tak jak w szkole. Dodam, że on kolegował się z wieloma dziewczynami. Ja mu się nie podobałam, a on mi nie też nie, chociaż czasami odnosiłam inne wrażenie. Ale ja miałam swojego chłopaka, on był szaleńczo zakochany w innej dziewczynie. Ciągle żartował, dlatego jak kiedyś powiedział że jest we mnie od pewnego czasu zakochany, prawie nie zrobiło to na mnie wrażenia. Prawie. Często też wspominał o "uczuciu" które nas łączy, ale to wszystko w formie żartów. Mówił do innych dziewczyn, że mają ładne oczy, albo do mnie, że czuje się samotny. Zawsze, gdy mówił coś takiego innym dziewczynom byłam z niewiadomych przyczyn zazdrosna. Minęły ponad dwa lata od naszego spotkania, a ja wciąż za nim tęsknię. Chciałabym mu opowiedzieć co u mnie, pożartować. Dodam, że raz napisałam do niego na fcb bo musiałam coś przekazać i nawet na to nie odpisał. Nie wiem, jak mam przestać tęsknić i w dodatku zapomnieć o tym, co czasami wygadywał. Nie wiem też o co mi samej chodzi.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować