Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poszlam do lozka z moim kolega ktory zawsze sie chwali ile to lasek nie mial

Polecane posty

Gość gość

I wiecie co? Tylko gadanina, jest slaby jak cholera ;) Lezy tylko jak kloda i rusza sie jak slon

Gość gość
stare powiedzenie brzmi ''krowa która dużo ryczy mało mleka daje''

Gość gość
krowa która dużo muczy mało mleka daje :D :D

Gość gość
Oj to prawda. I jeszcze na pytanie o powtorke powiedzialam mu ze chcialam tylko raz sprobowac seksu bez zobowiazan i ze po co chce znowu ze mna skoro ma TAKIE powodzenie, ze sobie poradzi. Zebyscie widzieli jego mine. I po co mu bylo tyle gadac.

Gość gość
A od kiedy to ilość partnerek świadczy o możliwościach faceta? To że ktoś ma w garażu 30 aut nie oznacza że jest dobrym kierowcą, a dobry kierowca nie musi chwalić się wszystkim wokół że jest dobry, bo on sam wie na co go stać i zna swoją wartość, nie musi pajacować i się popisywać.

Gość gość
durne prowo idioty lub idiotki 0/10 albo 1/10 bo jacys inni idioci wzieli udział w dyskusji

Gość gość
Ja przezylam to samo. Malo tego ze kloda to doszedl przede mna. OK to dla mnie tez jakis komplement, glupio mu bylo wiec umowilismy sie ze spotkamy sie jeszcze raz, bo chcial mimo wszystko mi pokazac jakim jest ogierem. I co? To samo. Liczylam na dziki seks a okazal sie porazka.

Gość gość
Wy wszystkie jesteście OCH,AH i jeszcze więcej,a faceci to świnie.No to dlaczego tak się ślinicie na widok samca?

Gość gość
to tak wygląda że seks wkrótce będzie dyscypliną olimpijską, k***icie się na prawo i lewo na dodatek