Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuję się jak k..rwa

Polecane posty

Gość gość

Sypiałam tylko z dwoma chłopakami. Jeden mnie kochał, ale ja go nie kochałam, bo kochałam innego, z którym potem sypiałam i się okazało, że on mnie nie kocha. I sypiałam tylko z tymi dwoma. Z tym pierwszym byłam w związku, chociaż go nie kochałam. z tym drugim sypiałam kilka miesięcy po tym jak zerwałam z tym pierwszym i po roku dowiedziałam się, że on mnie nie kocha, że chodziło mu tylko o seks. Czuję się tak źle. Czuję się jak k****. Chociaż spałam tylko z tymi dwoma i żadnego nie zdradziłam nigdy. Mam 30 lat i czuję się tak źle. Ktoś mnie wesprze tutaj dobrym słowem? Czuję się tak źle.

Do Pani lekkich obyczajów to jeszcze daleka droga. I przestań przejmować się takimi pierdołami. Zobaczysz, że następny się zdziwi, że w tym wieku masz takie małe doświadczenie ;)

Gość gość
Ale do szanującej się laski też ci daleko, bo byłaś i spałaś z kimś kogo nie kochałaś, a potem bzykałaś się z takim który nie kochał ciebie, choć dobrze musiałaś o tym wiedzieć, bo to da się wyczuć.

Gość gość
Nic sie nie stalo , to tylko seks , wazne ze bylo ci dobrze i czego tu zalowac ?

Gość gość
2 facetów na 30 lat życia to nic nadzwyczajnego, nie ma się czego wstydzić, potrzeby ma każdy, a seks jest cholernie przyjemny.

Gość gość
Czy aby na pewno nie zdradzilas tego pierwszego? Naprawdę tak uważasz? A jak nazwiesz sypianie z facetem, którego nie kochasz, a który kocha Ciebie, wyznajesz mu miłość, a kochasz innego? Bo z moralnego punktu widzenia to właśnie jest zdrada. Być może przez to, ze bylas nieuczciwa względem pierwszego, ta nieuczciwość wróciła do Ciebie. Było Ci dane poczuć sie tak, jak poczuł sie Twoj pierwszy facet.

Gość gość
Może i tylko z dwoma, ale obie te relacje były bardzo chore, co nie zmienia faktu że kur... to osoba uprawiająca seks dla korzyści, nie można cie tak nazwać.

Gość onanist
bedzie dobrze, nie pisz wiecej

Gość gość
"Z tym pierwszym byłam w związku, chociaż go nie kochałam" X Raczej w tym związku to charytatywnie nie była, więc k***a jak najbardziej