Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zalew Polski przez Ukraińców

Polecane posty

Gość gość

nastraszyli nas muslimami żeby w tym samym czasie psim smyrtem zalać Polskę Ukraińcami. Mieszkam w dużym mieście w centrum Polski i na ulicach chyba z 1/4 ludzi mówi po Rosyjsku/Ukraińsku (czy jakoś tak). W waszych miastach też tak jest?

Gość gość
niestety w Warszawie ich pełno, podobno milion w Polsce, nie dawałbym im wiz, albo płatne tak 300 euro, to by nie przyjeżdżali. Przed wojną mieliśmy mniejszość ukraińską to nas mordowali .

Gość gość
Ja też w Warszawie. Na uczelni te dzivki wysmyrgolone ubrane jak pod latarnie, na zakupy glosni,śmierdzący ukraińcy,pomaiataja Polakami, ostatnio szlam na spacer i dwóch typów tak się darło,ze myslalam ze idzie cale stado. Gdy juz byli bliżej uslyszalam ze dra mordy po ukraińsku. Ws stretny element. Gorsi niż patole,kibole i dresy. Odbierają nam prace, chleja, handluja ciałem. W dodatku nie uczą się polskiego! A rząd zmysla,że to Polacy repatrianci. Z Polakami to mieli tyle wspólnwgo co bandera. Juz chyba wole muslimow.

Gość gość
Są dużo tansi niżPolacy i lepiej pracują więc wyrzuciłem Poloczków, bo nie chcieli budować mojego dobrobytu.

Gość gość
Praktycznie zalewają Polskę. Mam wrażenie że z tymi muslimami to było specjalnie odwracanie uwagi od ukraińców. Zaden muslim sie tu nie pchał a wręcz przeciwnie ,a tvn-y i inne takie narobiły sztucznego szumu.

Gość gość
rzeczywiście są bardzo głośni. Ja jakbym był w obcym kraju to bym starał się taktownie zachowywać , a oni idą np we 2 śródmieściem i dosłownie się drą. widzę że też to zauważyliście. to wieśniaki poprostu.

Gość gość
Straszna z nich swolocz. A pracuje i z ukrami i Rosjanami. I teraz dopiero widzę przepaść między tymi narodami. Rosjanki zwykle piękne,zadbane,skromne,z klasa. Rosjanie sympatyczni. A ukraincy głośni,chamscy,brzydcy,prości, dra sie, zero godmosci. Najgorsse sa rodzinki. Bachoru sie dra w autobusie a matko nawet ich nie uspokaja. Czekam az ktos im spusci lomot.

Gość gość
"Czekam az ktos im spusci lomot. " odp. nikt im nie spuści łomotu. Polacy uwielbiają się bić ale między sobą.

Gość gość
Rosjanie gardzą ukraińcami. uważają ich za obciachowych wieśniaków.

Gość gość
No i słusznie uważają. Jak dla mnie to Rosja powinna przejąć tereny U krainy, a mieszkańców wywalic na syberie albo do morza barentsa. Powinna być wielka Rasija.

Gość gość
może i chcą pracować i to ciężej w gorszych warunkach i za mniejsze pieniądze niż Polacy dlatego wyprą polaków z rynku pracy.

Gość gość
Będziemy przez nich bezrobotni. A ty herold stulejarzu dalej się podniecaj tymi latawicami.

Gość gość
"chce pracować , tak jak My chcemy pracować na dobre życie w Londynie albo w Paryżu " odp. pewnie o to chodzi żeby ukraincy przyjeżdżali tu a polaków przegonić na zachód.

Gość gość
"Polacy zalalo Irlandię , UK, USA i o dziwo nikt się nie czepia a głupi polaczek o byle co się przy/pier/do/li." odp. oczywiście że się czepiają. a ty wracaj na ukrainę , a od polskich panów wara ci chamie.

Gość gość
Ja mam inne doswiadczenia. Nade mna sasiad wynajmuje mieszkanie roznym ludziom. Do tej pory byla glosna, disco muzyka albo ostre p********ie po nocach a teraz mieszkaja Ukraińcy i jest bardzo cicho. Grzeczni i wychowani.

Gość gość
"cieszcie sie ku/rwa ze przynajmniej ukraincy a nie muslimy" odp. żaden muslim tu nie chciał przyjechać. trzeba by ich tu w jakis więzieniach siłą trzymać inaczej by stąd zwiali nawet jakby ich tu na siłę pozwozić. problem islamskich emigrantów jest fikcyjnym problemem wykreowanym w jakiś celu przez media.

Gość gość
"teraz mieszkaja Ukraińcy i jest bardzo cicho. Grzeczni i wychowani" odp. ponieważ ukraińcy to dżentelmeni na poziomie i nie piją.

Gość gość
czytujac klasyka: ktos przyjezdza do twojego kraju, nie zna jezyka, nie ma pieniedzy, nie ma znajomosci i zabiera ci prace pierwszego dnia? To znaczy ze jestes do d**y :)

Gość gość
Nie tylko do dooopy ale roszczeniowy i leniwy. Jak za czasów PRL-u a tak na nie narzekali !

Gość gość
gość dziś czytujac klasyka: ktos przyjezdza do twojego kraju, nie zna jezyka, nie ma pieniedzy, nie ma znajomosci i zabiera ci prace pierwszego dnia? To znaczy ze jestes do d**y usmiech.gif ] czy to Carr??? :D

Gość gość
gość wczoraj >>> podobną wioche robią polacy na zachodzie, i lokalni mają ich dosyć