Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Damy z pod herbu Smyczy i Obroży.

Polecane posty

Gość gość

Suczka ma być uległa, posłuszna i pokorna, ale znaleźć suczke a nie sukę, to jest cholera problem. Jak jestes suczka to spódniczkę w górę i majteczki w dół...Meldować się !!!!

Gość gość
for you?...sure I will !

Gość gość
Znowu?:D

Gość gość
jak jest kici kici po angielsku? hahahahaaaahhhhhh

Gość gość
polakowi to nie ale czarnuchowi paciarowemy to az sie im p***y kisluja!

Gość gość
polki to pośmiewisko Europy, brzydkie i zahukane, a noszą się jak jakieś arystokratki. Te ich figury i kuse kurteczki, to przypominają mi ruskie pierogi ze skwarkami hahahhaha

Gość gość
Polki maja opinie najłatwiejszych kobiet na swiecie. Obcokrajowcy myślą, ze samo to, ze nie sa Polakami wystarczy by każda Polka mu sie oddała. Kiedyś pracowalam we Włoszech i umówiłam sie z takim przystojnym Włochem. Po kolacji chciał zabrać mnie na chatę. Odpowiedziałam mu, ze to wykluczone. On zdziwiony do mnie-jak to, przecież jestes Polka!

Gość gość
Polki są obrzydliwie wstrętne. Długie nosy, małe piersi, duży tylek i opona na brzuchy. Takie kuleczki. Jeszcze ten ich styl, kusa kurteczka, dżinsy i kozaczki z świńskiej skóry. Dodatkowo tona tapety na twarzy, by ukryć krwiaki i pryszcze. Normalnie ohyda. Służą Europejczykom jako zlewy na spe rMe. Jeszcze nie widziałem jakiejś Polki z normalnym obcokrajowcem. Przeważnie ich partnerzy, to jakiś margines społeczny, rozwodnicy badz stare dziady. Bleeeeee

Gość gość
na smycz k***e i w morde bo ona tego chce bo jak nie to pujdzie do araba na j****ie!

Gość gość
Debilu, wczoraj ci kilka osób pisało, że poprawnie jest "spod" a ty ponownie zakładasz temat i z tym samym błędem :O

Gość gość
Trolls. And yes, they make people angry and disrupt the conversation just for kicks.

wszedlem tylko uklon w strone Pań delikatnym skinieniem glowy przekazac i zyczyc milego dnia ;) widze ze dysputy nad herbem hehe na calego