Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wkłady do długopisów

Polecane posty

Gość gość

Czy komuś z Was udało się kupić w przyzwoitej cenie zwykły wkład do długopisu? Czy w ogóle można kupić? Ja mam z tym kłopot, bo jeżeli już jest w sprzedaży to w takiej horrendalnej cenie, że czasami przekracza nawet dwukrotnie wartość długopisu. A mam kilka pamiątkowych pięknych długopisów, do których nie mogę dostać wkładu?

Gość gość
Kochani proszę. Niech się ktoś odezwie w tej sprawie.

Gość gość
Noo.., proszę, mam takie piękne te długopisy i naprawdę trudno dostać taki wkład. Ja jestem ze Stargardu.

Gość gość
Nawet nie pomyślałbym o tym, też muszę zobaczyć w swojej miejscowości. A swoją drogą to zastanawiające.

Gość gość
Teraz w większośc***iszemy na klawiaturze, nooo aleeee! Fakt długopisem lub piórem też trzeba. Ja długopisem, a Wy?

Gość gość
Potwierdzam! Rzeczywiście tak jest. Tylko zastanawiam się dlaczego wyprodukowanie jednego wkładu i jednego długopisu jest w takiej samej cenie lub cena za wkład jest droższa. Może ktoś znajdzie racjonalne wytłumaczenie?

Gość gość
ale masz dziewczyno problem

Gość gość
No mam. Bo mam piękne, drogie i pamiątkowe. A brakuje mi wkładów tylko. A czemu to takie dziwne?"

Gość gość
ja tez kiedys szukalam wkladow do Zenitha i jak znalazlam w jakims markecie dwupak, to byl masakrycznie drogi :O ale mozna by poszukac w hurtowniach? u mnie w pracy, dluopisow nie dostawalismy ale wlasnie wklady do nich, jesli sie nam sie wypisal, no i logiczne jest, ze firma skads musiala je zamawiac ;)

Gość gość
Muszę poszukać rzeczywiście może w hurtowniach. Dzięki za podpowiedź. Ale to dziwne mimo wszystko. Kiedyś się opłacało wyprodukować sam wkład, teraz natomiast już nie.

Gość gość
i co z tymi twoimi wkładami?

Długopisy zazwyczaj są drogie, więc lepiej zainwestować we wkłady do długopisów. Jeżeli chodzi o markę TROIKA to polecam zakupić wkłady na stronie internetowej sklepu CoZaCena - http://www.cozacena.pl . Bardzo okazyjna cena polecam!