Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem brzydka, mam meza syryjczyka

Polecane posty

Gość gość

i jestem z nim 7lat po slubie. Mamy 3 dzieci i uklada nam sie naprawde dobrze. Jestem szczesliwa ale problem stanowi nietolerancyjne i prymitywne spoleczenstwo. Myslimy nad wyjazdem z pl poniewaz nie mamy tu normalnego zycia. Najbardziej nienawidze mezczyzn ktorzy gardzili mna a teraz wyzywaja za to ze mam meza araba? Czemu jestescie takimi gnojami ze jesli wy mielibyscie decydowac o moim zyciu to bylaby do konca zycia sama?! Dlaczego wysmiewacie sie z kobiet ktore sa brzydkie czy grube a sa szczesliwe z arabem, murzynem czy hindusem?

Gość gość
bo niektórzy z nas wiedzą, co arab potrafi, oprócz rzecz jasna robienia dzieci. ale, jak ci z tym dobrze, to przecież nie widzę sensu dyskutować 🖐️

Gość gość
1/10

Gość gość
No wlasnie, ci ktorzy toba gardzili mogli sie z toba ozenic :D

Gość gość
to nie jest prowokacja. mam dosc zaczepek w pracy z powodu jakis najezdzcow czy imigrantow. moj maz mieszka tu 14lat i uczciwie pracuje. dostaje szydercze wiadomosci od osob ktore mna wzgardzily sprzed laty i wyzwiska bo moj maz jest arabem. nie rozumiem czemu wysmiewa mnie facet ktory 10lat wstecz nazwal mnie pasztetem a teraz nazywa islamska k****. zglosilam sprawe do sadu za znieslawienie ale jest mi strasznie przykro ze ludzie potrafia tak nienawidzic

Gość gość
To co ostatnimi czasy dzieję się w Polsce to woła o pomstę do nieba. Polak Polakowi wilkiem a rozdmuchany problem uchodzcow jest żenujący. Bardzo mi przykro, ze tak się dzieje. Ja juz od ponad 15 lat mieszkam bardzo daleko od Polski , miałam męża obcokrajowca ale nie araba i też mnie spotkało parę przykrych sytuacji na forum. Współczuję

Gość gość
IRozdmuchany problem uchodźców, czy dzikusow atakujących stadami kobiety na ulicach?!!!!!! Głupia jestes czy udajesz??gosciu 16:34??

Gość gość
a oo co się rozmnażają? szykują atak za parę lat.