Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

damka80

co najlepiej sprawdza sie na placu zabaw?

Polecane posty

witam! mam takie pytanie - na czym na placu zabaw najchetniej bawia sie wasze dzieci? szukam takich informacji bo planujemy wlasnie kosztorys placu zabaw i zastanawiamy sie co dzieciakom by sie najbardziej spodobalo - za naszych czasow az takich atrakcji jak teraz nie bylo wiec ciezko sie jakos odniesc do tego co mozna kupic teraz. bede wdzieczna za wszelkie informacje, budzet mamy sredni, wiec chcemy go jak najlepiej wykorzystac!

Gość gość
Zjeżdżalnia!

Gość gość
Piaskownica, huśtawka, hamak, taka sieć do wspinania się

Gość gość
Zjeżdżalnia i trampolina

Gość gość
Huśtawka zjeżdżalnia trampolina

Gość gość
Ale chodzi o taki osiedlowy czy przydomowy? Bo pod domem najchętniej trampolina, na osiedlowym najbardziej oblegany jest taki mini małpi gaj, z równoważnią, mostkiem na linkach, wieżyczką, zjeżdżalnią, kawałkiem ścianki wspinaczkowej i trzepakiem, o taka: http://www.dialogspoleczny.krakow.pl/files/objects/5268/17/DSCN2831-2.JPG . Dzieci bardzo też lubią ściankę wspinaczkową z drabinką i rurą strażacką do zjazdów i konstrukcję z linek, na którą można się rozmaicie wspinać.

o to fajnie ze sie zastanawiacie w ogole, bo u mnie to wszystko jest bez ladu i skladu, wszystkie dzieciaki chca sie bawic na jednej hustawce i w piaskownicy a reszta pusta stoi ;/ no, wlasnie - hustawka taka podwojna i piaskownica, u mnie to sa hity. jak jedziemy gdzies do miasta to jeszcze zjezdzalnie, ale u nas akurat nie ma

U nas hitem były zestawy SkySet Ocean - zjeżdżalnie i ścianki do wspinania stylizowane na statki, plaże i wszystko co związane z morzem :) Wbrew pozorom ładne wykonanie, to, że urządzenia są kolorowe - wpływa na wyobraźnię dzieciaków i sprawia, że jeszcze chętniej się bawią :) Ale najlepiej sprawdzają się właśnie huśtawki, karuzele, różne rzeczy po których można się wspinać :) Wybór jest ogromny :) Zestawy możecie obejrzeć na naszej stronie internetowej: https://muller.com.pl/ W razie pytań - jestem do dyspozycji!

dziekuje za linka. a jest mozliwosc zamontowania np. jednego urzadzenia, czy trzeba hurtowo?

Oczywiście można zamówić jedno, nic nie stoi na przeszkodzie :) Zajmujemy się również przeprowadzaniem kontroli i napraw na placach zabaw, oczywiście także montażem urządzeń.