Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zomoza

Prezerwatywa chroni przed HIV?

Polecane posty

Gość Zomoza

Witam! tydzień temu miałem stosunek seksualny z prostytutką. Oczywiście w prezerwatywie, która nie zsunęła się ani nie pękła. Jednak po tygodniu pojawił mi się biały nalot na języku. Trochę mam schizy czy to może być HIV? czy prezerwatywa daje 100 proc skuteczności różnie ludzie piszą na necie. Jakie są wasze doświadczenia.

Gość gość
Zadzwoń do krajowego centrum pomocy HIV/AIDS, spytaj kiedyś pytałem i babka mi powiedziała kondom daje 100 proc pewności. A tak na marginesie to cieżko jest się zarazić hiv . PO 1 kontakty seksualne wcale nie są najczestszom drogą przenoszenia wirusa PO 2 HIV ciężej przenosi się z Kobiety na Faceta PO 3 Najbardziej neibezpieczny jest seks analny PO 4 Poza tym nie każda dziwką musi być chora na HIV one raczej o siebie dbają i robią badania. PO 5 Nie każdy stosunek seksualny z osobą chorą bez GUMKI kończy się zarażeniem Więc jak dodamy do tego że używałes prezerwatywy to masz 100 proc pewności ze nie masz hiv A biały nalot na jezyku? DUŻO WIEKSZE PRAWDOPODOBIENSTWO JEST ZARAZENIA SIE INNYMI CHOROBAMI WENERYCZNYMI

Gość gość
RUCHAJ DALEJ A NAPEWNO SIĘ DOIGRASZ, Znajomy mojego kolegi chodził regularnie na d****** chłopak był marnej urody więc musiał. Uczęszczał 3 razy w miesiącu miał sumę 400 zł miesiac w miesiac które wydawał na prostytutki tłumaczył, że mając kobiete i tak by musiał w nia inwestować Obiady, ciuchy, wycieczki itp. Po roku takiego życia miał wszystkie choroby weneryczne prócz HIV. Opryszczka, Kiła, coś na h.... , RARZĄCZKA i coś tam jeszcze dzisa wydaje pól pensji na zaszczyki i antybiotyki grozi mu bezpłodność chłopak ma 29 lat więc LUDZIE ZASTANÓWCIE SIĘ CO ROBICIE

Gość gość
Nie chroni.I na pewno zadna pani nigdzie tak nie stwierdziła.

Gość gość
Biały nalot na języku to jeden z objawów kiły,tylko nie wiem czy po tygodniu.

Gość gość
daj spokoj HIV to najmniejszy problem. rozdmuchana sprawa, nawet przy toczeniu krwii sa szanse tylko 90%. Najgorsze sa igly, a z seksu to jak powiedzial anal... ale anal to sa promile szans... Do tego hiv ma w polsce garstka ludzi... odejmujac cpunow smierci i degeneratow to serio zostaja jakies pojedyncze jednostki!@! gorsze HPV wirusy watroby i masa innych chorob (rzeżączka rzęsistek )