Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co najlepsze dla 40 latka na łysine?

Polecane posty

Gość gość

ma takie z tyłu głowy na górze łyse przerzedzone włosy bardzo..co można z tym zrobić? co radzicie? bardzo proszę o poważne rady

Gość gość
nie ma lekarstwa na tą chorobę

Prostamol_Uno_kapsulki rozgniesc tabletki na miazge zmieszac z oliwa z pestek z winogron wcierac w lepetyne :)🖐️))))))

sklad. Wyciąg z owoców boczni piłkowanej wykazujący działanie antyandrogenne. Hamuje powstawanie dihydrotestosteronu (DHT), :classic_cool: 😠 xD

Gość gość
poważnie pytam..a póki co widzę ze wszyscy sobie żartujecie..:/

Gość gość
Ogolic sie na lyso i nabrac pewnosci siebie, albo udawac, ze sie ja ma. Nigdy nie kamuflowac lysiny, bo to zalosnie wyglada. Sa wspaniali, mezcy lysi z czarujacym usmiche i blyskiem w oku :-)

loxon 2 %, vitapil, Hipoalergiczny szampon Biały Jeleń z naturalnym chlorofilem. Dobry zestaw 🖐️)))

Gość gość
a ten loxon to jak się sprawuje? bo czytałam ze,to tylko działa póki się wciera. na lyso szkoda się golic bo wlosy są praktycznie cale tylko z tyłu u gory taka łysinka okrągła i najlepiej by włosy wyglądały gdyby to poprostu zaroslo na nowo włosami..bo łyse nie pasują do każdego do mnie napewno nie pasują :)

gość dziś tak, dziala tak dlugo jak go stosujesz :) wystarczy na noc, wcale nie musisz 2 x dziennie :P

Gość gość
a po jakim czasie używania są efekty widoczne? i co się dzieje gdy przestanie się używac ,te włosy wypadaja czy co?