Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wtedy jest?

Polecane posty

Gość gość

Cześć czy któraś z Was zaszła w ciążę biorąc tabletki antykoncepcyjne? Jak się dowiedziałyście o dziecku? Jakie są wtedy objawy? Jest krwawienie w przerwie czy nie?

Gość gość
Jak sie bzyka to się zaciążą.Nie ma 100% antykoncepcji.

Gość gość
Nie o to pytałam chodzi mi o to jakie są wtedy objawy krwawienie itd

Gość gość
Trudno powiedzieć. Krwawienie może być a może nie być bo krwawienie powstaje w wyniku odstawienia hormonów. U mnie na studiach koleżanka zaszła przy tabletkach i dowiedziała się o ciąży w 4 miesiącu dopiero. Wiem że to kolejna historyjka z cyklu "a ja miałam koleżankę co zaszła przy tabletkach ... " ale żeby nie straszyć to nie wiem i nie wnikam jak przyjmowała te tabletki, bo wiem, że ostro imprezowała nawet w ciągu tych miesięcy ciążowych o których nie wiedziała więc wszystko się mogło zdarzyć. Ja bym radziła testować przed nowym opakowaniem za każdym razem jak masz jakieś obsuwy w przyjmowaniu tabletek. Inaczej tego nie sprawdzisz. Wszelkie objawy które występują przy ciąży, nudności czy wymioty czy bóle brzucha mogą być tez przy tabletkach.

Gość gość
Ostatnio przytyłam i zaczęłam sobie wkręcać niby jestem zmęczona senna ale to może być spowodowane pracą. Od ostatniego stosunku miałam 4 razy miesiączkę

Gość gość
Już powinnaś widzieć po brzuchu

Gość gość
Ja mam zawsze odstający brzuch więc z niego nic nie wynika a co z piersiami? Sutki się zmieniają? Kiedy jest mleko?