Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kroplla

zły mąż...

Polecane posty

Gość kroplla

Mąż mnie nie szanuje, nie dba o mnie. Wyzywa od grubasów ( mimo, że mam wagę w normie), każe brać nadgodziny w pracy, żebym więcej zarabiała. Nie chce mieć dziecka, nie liczy się z moimi marzeniami, swoje natomiast spełnia, bo twierdzi, że więcej zarabia, więc to są jego pieniądze i może z nimi robić co che...smutne to moje życie...do takiego wniosku dzisiaj doszłam, wcześniej jakoś nie myślałam o tym na tyle, po prostu zaciskałam zęby i przyjmowałam życie takim jakie jest, jednak ileż tak można ...

Gość gość
zawsze tak robił? czy od jakiegos czasu?

Gość gość
Istnieja rozwody szczegolnie jak nie ma dzieci

Gość gość
nie da sie z nim porozmawiać jakoś normalnie? i przedstawic swoje potrzeby... w koncu kazdy je ma i kazdy powinien realizowac je

Gość gość
Jak nie spełniasz jego oczekiwań to powinien wyrzucić cię na zbity pysk. Co z żony której nie chce się pracować i nie przynosi do domu kasy?

Gość gość
Weź koni w tylek tego tyrana i znajdź mężczyznę któremu będzie zależało na czymś więcej niż na własnej wygodzie..

Gość kroplla
Nie zawsze, ale wcześniej nie miał podstaw. Nie zarabiał tyle co teraz, więc nie wywyższał się. Z mojej wagi nie miał prawa sie naśmiewać, bo miałam niedowagę, niedawno przytyłam 7kg i teraz mam wagę w normie, co jemu się już nie podoba, woli kościotrupy. Jestem nauczycielką i szlag go trafia, że w porównaniu do niego pracuje mniej godzin. . Dziecko chcial mieć zaraz po ślubie, ale wtedy ja nie byłam na to gotowa. Teraz chciałabym odstawić tabletki i czas pokaże, co ma być to będzie, ale nie, bo on musi nowy samochód kupić i to jest priorytetem...dziecko może poczekać...

Gość gość
Ty chcesz miec z nim dziecko?no to gratuluje.Chyba nie jest on taki zly skoro chcesz sie na nie zdecydowac.Idiotka.