Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cukrzyca ciazowa

Polecane posty

Gość gość

Witam Mam takie pytanie poniewaz nigdzie nie znalazlam odpowiedzi jestem obecnie w 29 tc w 28tc robilam krzywa cukrowa na czczo wyszlo mi 117 po godzinie 220 natomiast po 2och godzinach 170 w laboratorium zrobili 4 pomiar po 2h i 20 minutach pokazalo 117 obciazenie glukoza wynosilo 75g dzien wczesniej jadlam duzo slodkiego nikt mnie nie poinformowal o lekkiej diecie od swojego ginekologa bez powtorzenia badan dostalam skierowanie do szpitala i teraz moje pytanie czy konieczny jest pobyt w szpitalu czy nie wystarczy wizyta i kontrole u diabetologa panicznie boje sie szpitali ze wzgledu na wczesniejsze poronienie i nie mile przezycia bardzo prosze o odpowiedz bede bardzo wdzieczna czy ktoras z mam moze pomoc

Gość Eliza 2014
Ja miałam tylko wizyty u diabetologa ( Szczecin) , a w obu ciążach miałam cc. Z forum wiem, ze w innych miastach dziewczyny się kładą do szpitala na ok 3 dni na badania .

Gość gość
aha dziekuje za odpowiedz moj lekarz mnie nastraszyl ze na tydzien mnie tam wezma a tego wole unikac jak ognia

Gość gość
Ja tez mialam tylko wizyty u diabetologa. Cukrzyca wykryta w 24tc i w szpitalu lezalam z innych powodów.