Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem prawiczkiem 35letnim i juz niemoge miec inicjacji sexualnej

Polecane posty

Gość gość

bo juz nie mam tej emocjonalnosci co mialem przed 32r zycia każdy dzien jest taki sam, polega na wnerwianiu sie że d****ary flirtują i wiedzeniu że w razie napisania do nich dostane odrzucenie i ich kobiecą mantre pt. że każda z nich należy jeszcze do tej wąskiej grupy szanujących sie. czy jesli by mnie pragnela kazda kobieta i oferowaly jeszcze do tego pieniadze, to czy jesli by napisala do mnie 35 letnia dziewica, to odpisalbym jej: ja nie z tych, nie robie tego z byle kim i napisał jej że z takim podejsciem niep*****a? k.. niepotrafiłbym.

Gość gość
To nadstaw dupsko pedziowi i przestań smucić !

Gość gość
dodam że mieszkam z rodzicami, ale to chyba niepszeszkoda do sexspotkan??

Gość gość
30 Letni Prawiczek Chciałby Poznać Fajną dyskretną Koleżankę przyjaciółkę z którą Zrobi to Pierwszy raz . A później będzie się spotykał może być nawet codziennie na miłe igraszki i próbować różne pozycje i seks na różne sposoby, jak z dobrym przyjacielem . A jak jakaś kobieta mogłaby jeszcze pomoc wspomóc finansowo lub w inny sposób pracą lub czymś innym to, mogłaby mieć mnie na co dzień do bzykania aż do znudzenia .Mieszkam koło Pszczyny Jeśli tylko będziesz w stanie przyjeżdzać do mnie na spotkania i zabierać mnie do twojego dyskretnego mieszkanka to gwarantuje miłą ciepłą pełną czułości i seksu znajomość po przyjacielsku jak z dobrym kumplem