Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

3 dzień cyklu czy możliwa ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich. Mam pytanie... Miałam stosunek z chłopakiem, w 3 dniu miesiączki, jeszcze lekko krwawiłam. Pierwsze jakieś 15 min kochaliśmy się bez zabezpieczenia, później już do końca z prezerwatywą. Zaraz po stosunku na wszelki wypadek dokładnie wypłukałam pochwę ze wszelkich śluzów. Mam cykle 24-28 dniowe. Bardzo proszę o określenie ryzyka zajścia w ciążę w tej sytuacji...

Gość gość
Gimnazjalistko zaczym otworzysz ci/pę poczytaj jak się zachodzi w ciążę.

Gość gość
Masz wątpliwości wiec napiszę grzecznie, prawdopodobienstwo tego ze zajdziesz w ciążę jest zerowe, nie ma takiej możliwości. Ale faktycznie poczytaj sobie jak i kiedy ewentualnie mozna zaciążyć , bo taka wiedza jest niezbędna gdy nie jestes gotowa na dziecko, pomysl o sobie dziewczyno!

Gość gość
Wiem kiedy są dni płodne i jak dochodzi do zapłodnienia. Tylko, że są różne zdania. Piszą, że nawet podczas miesiączki można zajść w ciążę jak się ma krótkie cykle, piza tym wcale nie trzeba zakończyć stosunku w pochwie, żeby zajść w ciążę dlatego chciałam zapytać czy jest jakieś ryzyko... Dziękuję za wypowiedź.

Gość gość
Niby ryzyko jest minimalne ( teoretycznie) ale ja tak zaszlam wiec " cuda" sie zdarzaja

Gość gość
Miałam tak samo jak ty i zaszłam. Ale nie żałuję, mam cudowną córkę Nikolę. Pozdrawiam. Nie ma tego złego.