Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KOBIETY PO 30STCE TO SIE JUŻ SYPIĄ OSTRO...

Polecane posty

Gość gość

Kobiety to tak do 30stki są jeszcze fajne śliczne jędrniutkie ciałka, ale potem to już sie tak sypią że szok 😭 a często nawet już po 25 roku życia wyglądają jakby miały z 15 lat więcej :o Mężczyźni jednak nawet w wieku 50 lat mogą być nadal bardzo przystojni, właściwie taki 25latek to może jeszcze wyglądać jak dzieciak a jako mężczyzna kwitnie gdzieś w zasadzie w okolicach 30stki i ten dobry okres utrzymuje sie dobre 15 lat. Jak facet dopiero zaczyna stawać się mężczyzną to kobiety w tym momencie już sie robią babciami...

Gość gość
Ha ha ha ha ha ha dobre:) Miła perspektywa dla 20latki. 30paroletni facet z brzuszyskiem na kanapie z piwem w ręce. Fuj!

Gość gość
Facet 40letni to esencja męskości, szczyt formy jako mężczyzna, a kobieta 40letnia? nawet nie ma co komentować :o

Gość gość
czy masz na myśli obwisłe cycki i celulitis?

Gość gość
to również mam na myśli ale samo spojrzenie na twarz, zmarchy zasuszona skóra taka flakowata zero jędrności, takie po prostu ochydne stare babsko :o

Gość gość
gość dziś Facet 40letni to esencja męskości, szczyt formy jako mężczyzna, a kobieta 40letnia? nawet nie ma co komentować pechowiec.gif x ??? Esencja męskości i szczyt formy? Masz na myśli te półerekcje, konieczność zakładania pierścieni i wspomaganie się tabletkami?

Gość gość
Niektorzy mezczyzni sa tez bardzo przystojni po 60-tce. Pomysl o slynnych aktorach filmowych. Niestety znaczna czesc mezczyzn po 30-tce ma juz lysine i brzuchol.

Gość gość
gość dziś to również mam na myśli ale samo spojrzenie na twarz, zmarchy zasuszona skóra taka flakowata zero jędrności, takie po prostu ochydne stare babsko pechowiec.gif x Jakby facet nie posiadał zmarszczek. Weź się zawiń zapoznać słownik ortograficzny.

Gość gość
dziś seks to nie wszystko ladacznico sodoma i gomora! tfu! zresztą popatrz na siebie, bzykać sie z 40stką to tylko desperat może, pipa porozciągana a cyce jak kapcie wiszące do kolan, dupa obwisła i flakowata z celulitisem fuj! takie "coś" to już w ogóle seksu nie powinno uprawiać bo może go tylko obrzydzić 😭

Gość gość
Pocieszę każdego. To kwestia czasu. Każdy się starzeje... Autor tematu również I ciekawe co on powie za 10 / 15 / 20 lat ? :) pozdro

Gość gość
Ty tepy "matcho" popatrz na zdjecia Ernestyny tutaj na stronie forum. 80-cioletnia kulturystka! To, jak sie wyglada bedac starym zalezy od trybu zycia i genow. Dotyczy to i kobiet i mezczyzn.

Gość gość
Chyba po 90tce nie po 30tce. Tak wynika twojwgo opisu. Albo mieszkasz w jakim Pipidowie, gdzie kobiety tak wygladaja. Wspolczuje otoczenia. Moze wyjrzyj troche na swiat.

Gość gość
A ja mam 114 lat i jestem z tego dumna >

Gość gość
"Wiek to tylko numerek w dowodzie" mowi 80-cio letnia Ernestine.

Gość gość
bo wlasnie chyba lepiej nie wychodzić bo można sie przerazić :o moje rówieśniczki w okolicy 30stki to już po prostu próchna takie obleśne stare baby, takim 18stką 20stką to mogą już tylko pozazdrości jędrności ciała, zwiewności lekkości...

Gość gość
"takie obleśne stare baby, takim 18stką 20stką to mogą już tylko pozazdrości jędrności ciała, zwiewności lekkości..." Co Ty za bzdury piszesz!!! Jest tyle otylych mlodziutkich dziewczat, ktore zwiewnoscia i letkoscia nie grzesza. Chyba ze je oceniasz z wygladu na lat 40-ci :-)