Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tabletki anty , paniczny strach przed ciaza

Polecane posty

Gość gość

Biore tabletki anty drugi miesiac i boje sie uprawiac sex bo mysle ze moze tabletki nie zadzialaja ,czy mozliwe jest zajscie w ciaze mimo stosowania tabletek ?

Gość gość
nie zdecyduje sie juz napewno na sex po tym co przeczytalam

Gość gość
Nie przesadzaj, ta historia zdarza się raz na milion, zawsze możecie stosowac dodatkowo prezerwatywy.

Gość gość
tak myslisz ? tak panicznie sie boje ze juz mi to przeszkadza w zyciu codziennym ciagle mysle ze moga nie zadzialac , a prezerwatywy odpadaja bo jak partner zaklada prezerwatywe to penis mu flaczeje i jest problem ech

Gość gość
Bierz regularnie, nie pij za dużo alkoholu, jak chorujesz, bierzesz dodatkowe leki to wtedy się pilnujcie, a tak wszystko bedzie dobrze, pigułki to w 99,9% działają, masz znikomy promil szansy na ciąże. Naprawdę to się dzieje raz na milion i musi być zazwyczaj jakaś przyczyna. Moze u tej autorki ta mięta miała takie działanie. Przestań bo się wykończysz.

Gość gość
masz racje , dziekuje za odpowiedz

Gość gość
I tak wasze zapewnienia nic jej nie dadzą. autorko. Jeśli panicznie boisz się ciąży to znaczy że z jakichś powodów nie jesteś gotowa na seks. Nie wiem co jest przyczyną. Czy sytuacja finansowa, czy wiek, czy facet z którym jesteś nie daje ci odpowiedniego poczucia bezpieczeństwa. Coś jest nie tak i może lepiej żebys faktycznie tego seksu nie uprawiała.

Gość gość88888
Ja tyle lat bralam i nigdy nie wpadlam!!