Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak udawać że nie lecę na kasę?

Polecane posty

Gość gość

Znalazłam faceta z którym spotykam sie 3 tygodnie. Imponuja mi jego zarobki i jego zaradność. Zarabia 16 tys jest dyrektorem w sredniej firmie ale zarobki sa imponujace do tego ma samochod firmowy. Jak sie zachowywac, jaka byc aby mnie nie zdemaskowal?

Gość gość
Daj sobie spokój z nim i tyle. Materialistkom mówimy nie! Wiesz, że gdy on Cie zdemaskuje to może dać Ci popalić co? :D Tacy ludzie znają wiele wpływowych ludzi i zwykle potrafią dojebać ;)

Gość zawsze sexy
:-D tego nie da się ukryć, po czasie to samo wyjdzie a skoro on jest dyrektorem to też nie jest głupi i sam się kapnie że udajesz, więc daj sobie spokój z nim i sama sobie zarób. Takie ci, pki więcej tracą jak lecą na kasę a nie na faceta

Gość gość
Tak samo jak udajesz, że nie lecisz :P

Gość zraniona opuszczona
ja nie leciałam bo nie miałam pojęcia kim jest,do tej pory nie mam pewnosci,żyłam na pożyczkach bo nic nie chciałam od niego i nie zdecydowalabym sie na znajomosc z kims bogatym gdybym z góry wiedziała ile zarabia,serio

Gość gość
to ze ci imponuje nie jest niczym złym,co innego gdybyś chciala go naciągać i wykorzystywać,a co masz udawać ze nie imponuje ci jeśli imponuje?masz grać?masz kłamać?powiedz mu ze go podziwiasz albo nie mów nic

Gość gość
uscislijmy czy on ci się podoba bo jest atrakcyjny fizycznie czy atrakcyjny ekonomicznie?

Gość gość
zapytam z ciekawości, gdzie takiego "znalazłaś'? ;) :D jesteś hostessą?

Gość specyficzna introwertyczka
ty tam u góry,kobieta może być szczera i bezinteresowna a czasem taki bogaty d**ek i tak jej doj***e bo jest przeczulony na punkcie swojej kasy i wszędzie będzie węszył chęć wydojenia go

Gość gość
nie musisz udawać; każdy rozsądny facet to wie i nie ma złudzeń co do kobiet. A jeżeli nie wie to tym gorzej dla niego; sam jest sobie winien jak się budzi z ręką w nocniku

Gość gość
tak jak kobiety udają, mów że liczy sie serduszko

Gość gość
16 tys to nie znowu taki majątek,nie jest Kulczykiem więc sie opanuj bo są więksi bogacze,na mnie akurat fortuna nie robi wrażenia jeśli ktoś ma nasrane w głowie bo jestem pracowita,nie mam duzych wymagań i nie marzę o luksusach

Gość gość
olej jak bogaty,oni mają zryte łby,niech szuka wsród bizneswoman,nie pakuj się w g****o

Gość gość
Pokaż PITa bolączki co Ci 16 tyś każdego miesiąca nie imponuje

Gość gość
*bogaczko

Gość gość
gość dziś 16 tys to nie znowu taki majątek,nie jest Kulczykiem więc sie opanuj bo są więksi bogacze] -- no widzisz autorko? kopnij w du/pe takiego bidoka! moze ci sie jeszcze bogatszy trafi? :D w chu/j z tym ze moze i sa tacy, ktorzy maja wiecej, ale sa MILIONY ktorzy maja MNIEJ!! twoj wybor! liczyc na bogatszego, bo przeciez takiej snobistycznej laluni nie imponuje byle 16k miesiecznie, albo miec lepiej niz tysiace liczykrupow od 1ego do 1ego :P

Gość ekspert blacharski
jest tylko jedna rada........ rozkładaj nogi pod mniejszym kątem, wtedy on się nie zorientuje

Gość gość
tu nie chodzi o to ze 16 tys to mało bo są bogatsi,ale o to że kobieta wpada w histerię bo boi się ze facet odkryje ze imponuje jej to ile zarabia mimo ze wcale nie musi być materialistką,a gosc nie robi problemu z miłosci do biedniejszej

Gość gość
a ja bym nie chciała nawet milionera gdyby nie odpowiadał mi z charakteru więc nie piszcie ze kazdej kobiecie imponują bogacze