Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cos dziwnego. prosze o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam Pytanie. Okres mi się spoznia. Ostatnia miesiaczka 23 grudnia. Cykl mam niestety różnie ale mniej więcej co 25-28 dni. Zrobiłam test który miałam w domu odruchowo wzięłam owulacujny wynik pozytywny. Czy ktoś mi Moze powiedzieć czemu.?? Wizytę mam za tydzień u lekarza trochę się martwię. Dodam ze czuje się dziwnie jak bym się przeziebila ale ani kataru ani kaszlu. Czasem boli mnie brzuch rakiet kucie w dole. Strasznie jestem rozdrazniona. I z moich piersi wycieka przezroczystą substancja. Oczywiście współżyje bez zabezpieczenia ale nie z myślą o dziecku. Bo u mnie to z tym ciężko. Co myślicie o pozytywnym teście owulacujny

Gość gość
no to jak nie myslałas o dziecku to o nim pomyśl i zrób test ciążowy. Pozytywny test owulacyjny może oznaczać albo że ci się przesunęło i masz teraz owulację albo że jesteś w ciązy. Lutropina i HCG mają podobny skład i test owulacyjny wykrywa też ciążę. Lekarz pewnie i tak zapyta najpierw czy zrobiłaś test bo jest za wczesnie na badania. No chyba że cię wysle na betę.

Gość gość
Dziękuje za odp. Nie myślałam w sensie nie planuje nie myślę bo u mnie z zajście w ciążę ciężko. Powód jeden jajnika z powodem usunięty. 2 lata starań i nic Jeśli jestem to bede bardzo się cieszyć.

Gość wiaranadziejamilosc
Zrób bete. Masz podobne objawy do moich jakie miałam w czesne ciąży. Od dnia spodziewanej @. - swedzenie piersi - ból w okolicy jajników - biała wydzielina z pochwy o niezbyt ładnym zapachu - zgaga A humory mialamt takie ze mój mąż chciał mnie wysłać do matki a a myślałam ze to przez to ze rozkłada mnie grypa. Test z moczu Wyszedl ni pozytywnie dopiero po tygodniu od spodziewanej @

Gość gość
Ja się starłam ponad 5 lat i nic nie było. O dniach płodnych i o obserwacji wiedziałam wszystko. Po 2 latach robiliśmy badania i wszystko było niby w porządku. Dopiero jak odpuściliśmy to zaszłam. Ja też miałam objawy takie że mnie mięśnie trochę bolały i też myślałam że będzie grypa ale nic się nie rozkręcało. U mnie jeszcze zaczęły się pojawiać pryszcze na twarzy i na plecach a rzadko kiedy miałam problemy z pryszczami. I też słyszałam o tym że testy owulacyjne wykrywają ciążę. nawet mogą wcześniej niż normalne wykryć bo sa duzo bardziej czułe, ale lepiej się nimi nie sugerować i zrobić normalny test. wiaranadziejamilosc mnie też mąż chciał do matki wysłać :D