Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewica jako jedyna sie szanuje aż do ślubu

Polecane posty

Gość gość

reszte niedziewice puszczające się z chorobami wenerycznymi tłumaczące się związkiami też są puszczającymi się.

Gość gość
Urojenia się leczy :) Sam się puszczasz frajerze ;D Z potłuczonym kieliszkiem w dupsku, bo żadna cie nie chce :D

Gość gość
a po slubie jak sie puszcza to niby sie szanuje :)

Gość gość
A ja mam gdzieś śluby i co mi zrobisz zakompleksiony gnojku?

Gość gość
po ślubie szanuje się bo trzymała tylko dla jedynego i nie korzysta z seksu jak z zabawki albo z obowiązku.

Gość gość
gość dziś A ja nawet swojego faceta, z którym jestem 5 lat traktuję jak lalkę z fiutem, bo tylko do tego jesteście potrzebni kobietom, to żadna miłość idioci haha :D

Gość gość
i nie roznosicie choroby weneryczne

Gość gość
gość dziś O gumkach nie słyszałeś ,geniuszu? Poza tym od faceta równie dobrze można się zarazić :D

Gość gość
gość dziś a nie słyszałaś, że gumki nie chroni przed wszystkimi chorobami wenerycznymi? całując się, robiąc minetę czy obciągając męzczyźni zwiększa drasttcznie szanse zarażenie.

Gość gość
Jaki masz problem prawiczek czy co

Gość gość
gość dziś Ale lepsza gumka, niż jej brak, nie uważasz? Trzymając się za ręce też można się zarazić, w końcu nie każdy myje ręce np. po korzystaniu z toalety, a potem np. je posiłek :D

Gość gość
gość dziś Ale roznosicie choroby weneryczne i to tez duży problem nawet nie wiedząc, że jesteś zarażona. Dziewictwo to nie tylko szacunek do siebie

Gość gość
gość dziś Ktoś nas zaraża chyba, no nie? hahaha

Gość gość
mężczyzn ale tez kobiet

Gość gość
Autor ma rację. Te dziewice, co trzymają do ślubu, stają się potem strasznymi k-rwami i nadrabiają wcześniejszą wstrzemięźliwość. Chcesz mieć rogi, to bierz sobie dziewicę za żonę :P

Gość gość
gość dziś Wróć do szkoły i naucz się czytać ze zrozumieniem. Autor twierdzi, że dziewice się szanują, a niedziewice się puszczają, nawet z własnym facetem.

Gość gość
gość dziś A ja jestem dziewicą, ale pierdolę śluby, a także uprzedmiotowienie poprzez jaranie się rozdziewiczeniem, mam się powiesić? :D

Gość gość
gość dziś gość dziś Wróć do szkoły i naucz się czytać ze zrozumieniem. Autor twierdzi, że dziewice się szanują, a niedziewice się puszczają, nawet z własnym facetem. x Czego mam się uczyć? Wyraźnie napisałem, że po ślubie, dziewica przestaje szanować siebie, a szczególnie swojego męża. Wtedy puszcza się jak głupia, by nadrobić straconą młodość. Każdy psycholog, seksuolog i pracownik wydziału rozwodów w sądzie to potwierdzi. Jak ktoś chce mieć k-rwę za żonę, to tylko taką dziewicę sobie brać :P

Gość gość
gość dziś Ale napisałeś, że autor ma rację, a autor jest fetyszystą dziewic i dla niego możliwość puszczania się odnosi się tylko do kobiet, które miały już faceta (według niego puszczanie się ma miejsce z własnym facetem).

Gość gość
gość dziś A ja tam jestem dziewicą, ale mam głęboko jakieś szanowanie, bo i tak w tym społeczeństwie kobieta jest kukłą z dziurą między nogami, więc czy mąż, czy nie, po co się wysilać, skoro te zwierzątka i tak traktują kobiety jak przedmioty? Oko za oko.

Gość gość
faceci są tak porypani,że jak już nie dziewica to będą od ku/r/w wyzywali,a jak dziewica to dewota i psychiczna no litości szukajcie mądrej życiowo dziewczyny,stwórzcie związek,dbajcie o ten związek,to nie będziecie musieli się telepać ,że jednego czy drugiego żona będzie latała na boki jak kobieta jest kochana,szanowana i zadowolona z życia sexulanego,to nie musi niczego innego szukać i zapewne działa to też w drugą stronę,że facet nie będzie szukał przygód,jak będzie wszystko ok,,no chyba,że jest jakiś niedojrzały i niedowartościowany,i łudzi się ,że tabuny kochanek dodają mu męskości,,,

Gość gość
Bo w tytule tematu ma rację :p Takie panienki uważają błonkę, za konkretną wartość, którą sprzedają swojemu mężowi, a potem hulaj dusza, piekła nie ma :P Przecież przed ślubem, też tylko ona szanuje siebie, z powodu błonki. Reszta ludzi ma to głęboko w d_pie :P

Gość gość
gość dziś Nie zgodzę się. Sama jestem dziewicą, ale nie uważam kawałka mięcha za wartość, a tym bardziej nie mam zamiaru sprzedać jej mężusiowi, ponieważ fetyszyzowanie dziewictwa to objaw zaburzenia. Ja nie jestem przedmiotem, zatem żadne zwierzątko nie będzie miało radochy z widoku mojej krwi, bo pieprzę w dupska facetów myślących fiutem, a nawet mężowie tak robią. :)

Gość pierwsza milosc polsat
A znacie osobiście jakaś pare która zaczęła wspolzyc dopiero po ślubie? Bo ja nie bo takich par chyba nie ma.

Gość gość
pierwsza milosc polsat dziś Jak są religijni, to i pewnie się zdarzają.

Gość gość
Dalej nie rozumecie przekazu chodzi ze dziewica w dzisiejszych czasach nie da sie omamic i potrafi sie wstrzymsc z seksem nie chodzac do lozka bo tak trzeba i nie w kazdym zwiazku! Trzymajac cnote do slubu szanujemy sie i to jest najpiekniejszy element zwiazku.

Gość gość
gość dziś Szanuję cię za traktowanie dziewictwa, jako normalnej sprawy. Czym innym jest czekanie na miłość, a czym innym czekanie na kwit zawarcia związku małżeńskiego. :) Co do zakończenia twojego posta, to na autora tematu musiałabyś mieć ogromnego strap-on-a :P, najlepiej nabijanego gęsto gwoździami :P

Gość gość
gość dziś Nie p*****l! Sama jestem dziewicą, ale dla mnie facet to zabawka, oko za oko, skończyła się przedmiotowość i uległość.

Gość gość
gość dziś My nie rozumieć przekazu, bo pisać go, jakiś niepiśmienny idiota :P

Gość gość
jedynie komu dam sie rozdziewiczyc to samej sobie, mezczyzni na to nie zasluguja, nie chce miec jakiegos fetyszysty miecha, a slubu i tak nie bede brala