Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wygidaiło

Cudowny sposób na odchudzanie. Picie Zimnej Wody!

Polecane posty

Gość Wygidaiło

Rzygać mi się chce jak czytam o nowym sposobie na szybkie zgubienie wagi, że niby gdy rano wstaniemy i wypijemy szklankę zimnej wody to zmusimy nasz organizm do pracy a tym samym szybciej zgubimy zbędne kilogramy. LUDZIE ILE JESZCZE TAKICH GŁUPOT POJAWI SIĘ NA NECIE! Te wszystkie diety i sposoby są dla leni. Którym się nie chce ruszyć dup sprzed kompa. Wiecie jakie są sposoby na odchudzanie? wystarczy mniej jeść, na wieczór zjeść trochę owoców, zrezygnować ze słodyczy, frytek itp. Codziennie robić lekkie ćwiczenia ( na sam początek 50 brzuszków, 40 pompek, 50 przysiadów) nikt nie mówi o katowaniu się to jest drobny wysiłek. I 2 - 3 razy w tyg. albo bieganie przez godzinę albo basen (osobiście polecam basen) I to jest cały sekret na zgubienie kilogramów tylko trzeba mieć chęci a nie pić zimną wodę i myśleć że dzięki temu się zdziała cuda. Mam 40 lat nie mam ciała jak C. Ronaldo, ale nie mam męskich cycków, grubej d**y, ani tłuszczu właśnie dzięki temu że od 22 lat żyje w ten sposób co napisałem. ćwiczenia mi zajmują średnio 20 minut dziennie nie tobie nic więcej niż napisałem, basen 2 razy w tyg. po godzinie i to wszystko Schudnąć trzeba chcieć

Gość gość
To prawda, jak ktoś chce to ma normalną sylwetkę nie trzeba wielkiego wysiłku. Wiadomo dla sylwetki ala Ronaldo to trzeba poświecić całe życie ale kto ma na to czas i kase?

Gość gość
Leniwe gnilaki szukają cudownych pigułek albo bezwysiłkowych diet. Zero szacunku do swojego ciała.

Gość gość
Wal się na ryj

Gość gość
Nikt nie mówi o katowaniu się tak naprawde mało kto osiąga na siłowni zamierzone rezultaty taka natura ludzka jesteśmy nie doskonali mało wytrwali. Ale na te 5 6 kg mniej każdego stać a nie pieprzenie mnei to te też denerwuje

Gość gość
tragedia

Gość gość
Pewnie o coś daje ale bez ciężkiej prac nic się nie osiągnie

Gość gość
90 % ludzi to lenie, W pracy sie siedzi, zero ruchu w domu telewizja , albo komp, jedzenie , imprezy co chwile jakieś urodziny, imieniny i dupa się powiększa

Gość gość
Co innego utrzymanie zdrowej sylwetki jeśli się ją ma (po prostu zdrowy tryb życia) a co innego odchudzanie, kiedy nadwaga już jest i to pokaźna. Osoba o BMI powyżej 40 na twoich poradach trochę pewnie zrzuci, ale doprowadzenie do prawidłowej wagi to niestety o wiele trudniejsze zadanie.

Gość gość
A porada by zaczynać dzień od wypicia wody nie jest o rzeczy, bo jednak przez noc (parę godzin) się odwadniamy, pocimy, wytwarzamy mocz itd. więc jak najbardziej należy coś wypić i zjeść porządne śniadanie.

Gość Wygidaiło
ale uwarzasz że wypicie wody da efekty?

Gość Wygidaiło
to jest właśnie ludzkie myślenie ćwiczenia nie dadzą efektów ale picie wody albo diety dadzą. Naprawdę zastanówcie się nad życiem. Ja zimą zawsze łape te 2 kg więcej ale zaczyna się wiosna to zaczyna się rower, spacery, dodatkowa praca po godzinach i człowiek lepiej się czuje nie rozpieprza kasy na imprezy. Ma ochote na sex

Gość gość
Pijcie zimną wode rano nabawicie się wrzodów

Gość gość
Odchudzanie przede wszystkim trzeba zacząć od indywidualnej oceny przyczyn nadwagi. Każdy ma inne i czasem odwodnienie jest istotnym błędem osób z nadwagą. Fajnie, że żyje ci sie zdrowo, ale to co dobre dla Ciebie niekoniecznie musi być dobre dla milionów otyłych na świecie. Nie ma jednego "całego sekretu". Niektórzy mają np. dość dobrze rozwiniętą tkankę mięśniową pod tłuszczem i porada by robili brzuszki i przysiady a zaniedbywali całkowicie aeroby jest bez sensu w ich przypadku. A niektórzy np. nie jedzą słodyczy i frytek w ogóle a nadwagę mają z innych że tak powiem źródeł.

Gość gość
warto do diety włączyć ziołowe herbatki które oczyszczają organizm i wzbogacają go o potrzebne pierwiastki. Do tego ekologiczne kasze czy zdrowe słodycze znajdziecie w sklepie espozywczak.pl

Gość gość
Też mnie rozbawił ten artykuł, prędzej się człowiek nabawi wyziębienia żołądka, niż schudnie przy szklance zimnej wody na czczo. Na czczo rano, to powinno się raczej wypić szklankę ciepłej wody z cytryną. Działa zasadotwórczo, zapobiega zaparciom i dzięki częściowemu zapełnieniu żołądka zjemy mniejsze śniadanie. Taaaa organizm musi ogrzać wodę i wtedy spala kalorie ha ha ha. Ta teoria się sprawdza odnośnie czegoś bardziej treściwego, a nie wody.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Wygidaiło nie zgodzę się z tobą odnośnie owoców. Przy odchudzaniu lepiej ich na noc nie jeść. Fruktoza jest zdradliwa. Sposób, który opisujesz to typowe podejście faceta, bo facet nie jest hormonalny. O ile nie dostanie cukrzycy z żarcia, to schudnie tą drogą, którą ty idziesz. Kobiety mają się niestety trochę gorzej. Wszystkie schorzenia typu hormonalnego obciążają bardzo trzustkę, a kiedy trzustka jest słaba, to cały metabolizm zwalnia. I można jeść jak ptaszek, a tyć. gość 2016.01.28 "Odchudzanie przede wszystkim trzeba zacząć od indywidualnej oceny przyczyn nadwagi." - ma rację. Jeśli wiemy co jest przyczyną, to możemy sobie ustalić plan dietetyczny ( trzustkowcy muszą uważać bardziej, na to co jedzą, a nie na ilość) i treningowy. Powiem ci, że jak mam ustabilizowane hormony, to tak szybko nie tyję, a i z odchudzaniem też jest ciut lepiej. Zjadam jakieś 1500 kcal w pracy wydatkuję też coś koło tego. A gdzie reszta czynności hę?

Gość Guminia
Najlepszym sposobem na odchudzanie są ćwiczenia.Jednak trzeba je odpowiednio dobrać do możliwości swojego organizmu aby się nie przeforsować.Ja w celu dobrania jak najbardziej precyzyjnego treningu wykonałam badania genetyczne GeneticLab a trener już sam ustalił mi spersonalizowany trening.Wiem,że nie zaszkodzę sama sobie katując się na siłowni a i efekty treningów już są ;)Dlatego jeśli jest gdzieś w Waszym mieście placówka mająca umowę z firmą Innovu polecam się tam wybrać w celu wykonania takich badań.

Z tą wodą chodzi o to, że poprawia się metabolizm i pobudza żołądek do szybszego trawienia to dlatego się to poleca. Ale oczywiście sama woda nie da efektów w odchudzaniu, to logiczne. Trzeba ćwiczyć i to regularnie. Ja akurat ćwiczę na piłce do ćwiczeń Fitspire i widzę efekty także polecam.

Gość milusia012
Ja piję 1,5l wody ale nie zimnej takiej w temperaturze pokojowej;) przyjmuję również suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl jem regularnie posiłki oraz wychodzę na rower;) i tak sobie schudłam 14kg w 2 miesiące!

Gość martyna 33
Zielona kawa podobno pomaga na odchudzanie.

Gość Kaaamilka
Ja pije duzo wody, niegazowanej. Tak około 2l, to podstawa przy diecie. Pije wodę Veroni Hydration, jest bez kalorii i jest oczyszczona.

Gość noorma
Picie wody rzeczywiście jest dobre dla zdrowia i na odchudzanie również. Bo jeśli pijemy wodę regularnie, to organizm już nie musi jej magazynować. U mnie samo regularne picie 2 litrów wody dziennie to -3 kg w 2 tygodnie. Tyle miałam zatrzymanej wody. Ale ważne też jest jaką wode pijemy, bo nie każda nawodni nas tak samo. Ph powinno być jak najbardziej zbliżone do odczynu naszej krwi...

Gość gość
noorma, włąśnie ta veroni ma pH takie jak krew.

Gość Co_ja_tam_się_znam
Schudłam 17 Kg pijąc 4 litry wody dziennie, wodam miała jakoś tak 5°C. Więc przez taka ilość zgromadzonej zimnej wody w organizmie, musiał on ją podgrzać do 36.6°C. Co za tym idzie musiał wyprodukować energię więc schudłam w mgnieniu oka. Woda naprawdę pomaga i wcale nie jest to żaden mit ani zabobon.