Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Snu snu, dominacja kobiet na swiecie

Polecane posty

Gość gość

Oglądał ktoś futurame? Skąd ci autorzy wzięli pomysł na planetę ogromnych, wielkich, silnych, umięśnionych seksownych kobiet ****ających małych bezbronnych, słabiutkich facetów? Czyżby to była zapowiedź tego co czeka nas na ziemi? Kobiety dzisiaj są coraz większe i silniejsze. Mam 180 cm nie jestem super niski ale większość kobiet które mijam są olbrzymie na szpilkach. Raz spotykałem się z taką dużą dziewczyną. Myślałem że jako facet jestem silniejszy mimo że byłem niższy i lżejszy (kolosalnie o jakieś 180 i 20kg). Ale jak zobaczyłem ja pierwszy raz na go. ..kurna udami mogłaby mnie bez problemu zabić. A jak robiła mi tzw bar hug (mocrany uścisk ) to mogła mnie bez problemu podnieśc i udusić swoimi piersiami ( d-cup na propsie ). A najlepsze jest to ze od razu dostałem ogromnej erekcji mimo że zawsze sypialem z małymi kobitkami które mi się podobały. Co się dzieje z tym światem? Dlaczego kobiety są coraz bardziej dominującą płcią fizycznie i psychicznie? A wy? Mielibyście ochotę na takie snu snu? ;) https://www.tumblr.com/search/shawn%20tan

Gość CzwarteImperium
Przecież one wyglądają jak facet. :O

Gość gość
Mają piersi, biodra szersze i wcięcie w talii - kobiety :D To ze są większe to nie ich wina :D

Gość gość
juz wole otyle, nawet bardzo, te bywaja czasem sexowne, ale takie cos...:O

Gość gość
Trudno o faceta który powie jej to w twarz.

Gość gość
Myślę że autorzy odcinka to chorzy fetyszysci.

Gość gość
Jak tam chłopaki? Żaden nie miałby ochoty na snu snu?