Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Polacy sprzedali mecz z Chorwacja?

Polecane posty

Gość gość

...nie realne

Gość gość
Dla mnie te całe mistrzostwa w ich wykonaniu to coś niedorzecznego.

Gość gość
Jak można wygrać z Francją kilkoma bramkami a kilka dni później z niżej notowaną Chorwacją przegrać kilkunastoma żeby awansowali.

Gość gość
Wiesz może się spieli chodzi o te 11 bramek na swoim terenie bardzo dobra drużyna raczej by nie przegrała coś jak Niemcy Brazylia może przesada

Gość gość
a może Chorwacja zostanie mistrzem europy? wtedy ta porażka z nimi nie będzie już takim szokiem

Gość gość
Juz w meczu z Norwegią widziałem że nie chciało im się skakać w obronie do bloku.

Gość gość
Mistrzem Europy zostanie Norwegia.

Gość gość
Mam piękny apartament w Bibinje koło Zadaru, w pobliżu morza i widokiem na morze Mieszkania są w pełni wyposażone w klimatyzację Telewizja satelitarna ... W pobliżu znajdują się restauracj****ar, supermarkety, sklepy, sklep z pamiątkami poczta, biuro podróży, organizowane są różne imprezy dla gości. wszystkie w pobliżu Plaże są piaszczyste i żwirowe, idealne dla dzieci info na mail; marija.simunic1@zd.t-com.hr

Gość gość
Witam >Mam Mieszkanie u Croatia,Bibinje kolo Zadra,widok na morze,blizu morza, >jest w pełni wyposażone,mesto Bibinje kolo Zadra Apartament posiada klimatyzację telewizja satelitarna internet ,veci ma pralka,suzarka > > balkony,gril,i wszystkie urządzenia gospodarstwa domowego i private > > parkingiem masz sklep w pobliżu restauracji Marco stał caf bar Plaża > > jest piaszczysta i żwirowa, idealny dla dzieci,150m od apartmany > > Mieliśmy dużo gości z Polski, którzy przyjeżdżają co roku to miejsce jest pełne letnich koncertów promenadzie sdrzaja mają pełne wydarzeń Plaża znajduje się zaledwie dwie minuty spacerem od apartamentu.info na mail;marija.simunic1@zd.t- com.hr pozdravjam

Gość Groov 29
Na moje klimatyzator typu multi split jest lepszy do domu, koszt instalacji takiej klimatyzacji może jest większy lecz można dokładnie dobrać moc urządzenia , agregat chłodniczy i tak montowany jest na zewnątrz budynku, sprawdź parametry tego klimatyzatora i zobacz, ja czekam aż mi zamontują fujitsu http://www.mirtor.com.pl/klimatyzacja-torun/ z sensorem podczerwieni który automatycznie kieruje chłodne powietrze na człowieka