Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozmyślająco oczekująca

Czy mogłam zajść w ciążę?

Polecane posty

Gość Rozmyślająco oczekująca

Witam. Kochałam się z moim partnerem 2 i 1 dzień przed planowaną miesiączka i w pierwszy dzień miesiączki również.Podczas każdego ze stosunków mój partner kończył we mnie.Wiem, że teoretycznie w tych dniach są dni niepołodne ale czy jest jakaś możliwość na to żebym była w ciąży?

Gość rooooooooo
Up

Gość gość
Jest ryzyko jest zabawa

Gość Rozmyślająco Oczekująca
Haha! :D Dzięki, właśnie takiej odpowiedzi oczekiwałam ;)

Gość gość
Prosze;)

Gość gość
Tylko jesli miesiączka nie była miesiączką, ale jakimś krwawieniem śródcyklicznym albo innym. W przeciwnym razie nie ma możliwości. Jesli zamierzasz się tak na przyszłość zabezpieczać to dowiec się więcej o Naturalnych metodach planowania rodziny i jak rozpoznawać płodne dni. ROZPOZNAWAĆ nie wyliczać. Bo tutaj domyślam się że to 2 i 1 dni przed miesiączką to bazowałaś na domysłach, że za te 2 i 1 dni dostaniesz okres więc jest bezpiecznie. Ale pomyśl sobie o sytuacji która tez się nie rzadko zdarza, że spodziewasz się okresu za 2 dni a ten nie przychodzi. Okres najczęściej się spóźnia dlatego że się owulacja przesunęła a nie że ci się nagle faza lutealna wydłuży o parę dni. To tak na przyszłość. Puki co jak dostałaś okres to nie masz się co martwić.

Gość Rozmyślająco Oczekująca
Ja się wcale nie martwię, wręcz przeciwnie ucieszyła bym się gdybym była w ciąży.