Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jadłospis po ktorym schudliscie

Polecane posty

Gość gość

Wrzucajcie tutaj.jadlospis chociaz na dzien czy dwa, tak mniej więcej co jecie, jaka to dieta i ile schudliscie, macie moze diete od Ewy Chodakowskiej? Bo u niej mozna kupic ale jest platna

Gość gość
kazdy chce schudnac i tylko gdybie ale co jesc dokladnie zeby schudnac

Gość gość
Polecam dietę warzywną-owocową. Mogę potwierdzic na własnym przykładzie, że działa i to skutecznie. Wyciskam wyciskarką pionową, te są najlepsze http://terapiasokami.pl/wyciskarka-cooksense , uzywam jej i mogę polecić. W sumie to od momentu jak ją mam, zmieniłam sposób jedzenia na bardziej zdrowszy. Waga w dół a ja zdrowsza!

Gość gość
Hej, wpisze jeden dzień bo nie mam czasu. Zaraz wychodze pomaszerować ;-) 1. Owsianka ; 4 łyżki płatkow owsianych, zalane gorącymi płynami- 3/4 szkl mleka 1,5% i 1/4 szkl wody, odrobina soli himalajskiej. Odczekane 5 min i dosypane okolo 100 g borówek amerykańskich. 2. Różowy grejpfrut 3. Jeden filet z kurczaka pieczony w piekarniku, w folii do pieczenia z przyprawami oczywiscie. Ok. 150 g gotowanego brokuła i miska surówki z pekinki, marchewki, jabłka i jogo nat. 4. Smoothie ; garść jarmużu, mały ogórek, gruby plaster świezego ananasa, ciut wody. 5. Serek wiejski, cały pomidor malinowy, ogorek kiszony. 3 litry wody z cytryną! Na czczo herbata zielona Po obiedzie czerwona Dwie kawy Do tego 5x tyg 1h marszu szybkiego. Szybkiego tzn 7 km/h. 0,5 h rano i 0,5 h popołudniu. Plus 6x tyg wieczorem koło 21.30 ćwiczenia tj. 5 min rozgrzewki z mel b, 15 min cardio z mel b, 15 min róznych ćw na brzuch, uda, pośladki, ramiona, 5 min rozciągania. Efekt? Po 2 msc -8,5 kg. Brzuch -16 cm, udo -9 cm, talia - 10 cm. Pupa jęrdna, uniesiona, taka wypukła :P Uda bez cellulitu. A dodam, że zaczynając nie miałam nawet nadwagi bo przy 171 cm wazylam 68,5 kg. Teraz 60 kg. Dodam, ze to tylko przykładowe menu. A zdarzy mi się zjesc cos beee. W stylu ziemniaki, kotlet schabowy, kapustka zasmażana.

Gość gość
gratuluje:) super

Gość urszulka294
Ja schudłam jedząc wszystko na co mam ochotę tylko regularnie i w miarę rozsądku;) spacerowałam również wieczorami i przyjmowałam suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl schudłam 32kg w 3 miesiące ;) A i efektu jojo nie ma;)

Gość gość
ja ciagle chudne,mogę wywalić już pół szafy,żal mi moich biednych cycków,już są takie mięciutkie że im współczuję ,dobrze że mój facet jest wyrozumiały