Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuzanna96

Długie opóźnienie miesiączki.

Polecane posty

Witam, mam następującą sytuację. Miesiączka opóźnia mi się już 18 dzień, ostatnio miałam w miarę regularną chociaż jeszcze pół roku temu też miałam przypadek, że mi się opóźniała ok. 2 tygodnie. Od dwóch tygodni praktycznie cały czas boli mnie brzuch, mam jasnożółty, ciągnący, grudkowaty śluz, nie mogę się ułożyć w wygodną pozycję do spania, miewałam zwiększony apetyt, do tego zauważyłam dwa małe rozstępy po prawej i lewej stronie pośladków u góry. Początkiem tego miesiąca chorowałam na zapalenie krtani (w sumie 2 tygodnie) w związku z czym dostałam dwa zastrzyki rozkurczowe właśnie w oba pośladki, do tego przez 3 dni stosowałam lek sterydowy Encorton, a później antybiotyk Duomox przez 8 dni. Dodam również, że miałam bardzo dużo stresów związanych z sytuacjami rodzinnymi i studiami, ponieważ miałam bardzo dużo zaliczeń w krótkim czasie. Ciąży oczywiście nie wykluczam, a nawet jest ona bardzo prawdopodobna, jutro zamierzam z rana wykonać test, a następnie udać się do ginekologa początkiem przyszłego tygodnia. Czy miałyście kiedyś podobne przypadki i czy waszym zdaniem mogą to faktycznie być objawy ciążowe? Bardzo dziękuję z góry za odpowiedź.

Wg mnie to nie jest ciaza. Spoznia ci sie przez chorobe krtani I leki. Tonormalne ze jak organizm jest zmeczony to swiruje z miesiaczka. Co do rozstepow... Te ciazowe pojawiaja sie dopiero po porodzie wiec moze nie jedz tyle?

Gość zuzanna96
Dzięki za ostatnie zdanie ale jednak spasiona nie jestem i nie uważam żebym jadła za dwudziestu.

Gość gość
grzybica-wskazuje na to sluz idz do lekarza