Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicexxx

nie chudne :((

Polecane posty

Gość Alicexxx

Hejka Waze 61 kg przy wzroscie 168 Od roku nie moge schudnac ( wygladam w miare ok ale chce byc bardzo szczupla!) Mam niedoczynniosc tarczycy i biore leki Wazylam 54 kg udalo mi sie cgudnac z wagi 64 teraz waze znow 61 i wiecej zrzucic nie moge;/ Potrafilam codziennie biegac po godzinie silow ia zdrowe odzywianie i nic to obnizylam bilans kaloryczny i dalej nic.. Moze jka zaczne 800 kalorii jesc to schudne albo glodowka 2 tygodnie Tak to nic nie dziala Probowalam low carb/ high carb nie ma znaczenia Bralam rozne termogeniki I nic. Co mam robic? Chyba sie zbije nie chce byc gruba swinia Chce

Gość gość
Znajdź specjalistę leczącego anoreksję.

Gość Alicexxx
Nie wygladam na anorektyczke

Gość gość
Wiesz co wyglądasz jak ja....yyy z przed ciąży bo teraz to mnie lepiej przeskoczyć jak obejść... Też z tarczycą mam jazdy a powiedz mi jskie masz tsh i czym na codzień sie zajmujesz???

Gość gość
Ja zauważyłam że u mnie waga idzie w góre jak tsh podskoczu mi do 3 ...najlepiej metabolizm mi pracuje jak jest ts na poziomie 1. No a też ćwiczyłam zdrowo jadłam i nie chudłam a poszlam do pracy i nie myślałam o diecie o wada poleciała w dól ...a wiesz w czym rzecz twój organizm przywykł do takiego trybu życia i dlatego nie spala więcej ale to bledne koło bo przecież zaczniesz jeść 800kcal to schudniesz 2 kg i znowu stop a co potem znowu jeszcxe mniej będziesz jeść ...ja tak popłynełam co było mega gupie....masz pieniądze ??? Zainwestuj w dietetyka

Hej, ja tez choruje na niedoczynnosc tarczycy.Tarczyca wyszla mi w 12 tyg ciazy. Po porodzie bylam zalamana, bo pierwsze 10 kg spadlo od razu, a kolejne 10 kg nie chcialo. Biore do tej pory euthyrox. Czuje sie dobrze. Na te chwile mam 169 cm wzrostu, a moja waga 60,5 kg. Nie ukrywam ze chce wazyc mniej. Moj cel to 57-58 kg. Do czego zmiezam?? Endokrynolog powiedzial mi ze nie moge przy niedoczynnosci biegac, uprawiac jakis silowych sportow. Zaleca sie tylko szybki spacer, spokojna jazda na rowerze i plywanie. Szczerze..?? z tego wszystkiego cwicze delikatnie w domu i chodze 2-3 razy na silownie. Odzywiam sie regularnie, jem co 3 godziny, nigdy nie jestem glodna. nawet jem kolacje :) a waga zaczela sama spaac. Spokojnie, moze musi uplynac troche czasu. ja jestem 7 m-cy po porodzie. waga sprzed ciazy 62-63 kg. Waga do porodu 82 kg. Przytylam 20 kg. Obecna waga 60,5 kg. Wszystko jest mozliwe. Troche mobilizacji, zero stresu. Polece Ciswoj kanal na yb :) https://www.youtube.com/watch?v=stWIQEa3vUU

Postaraj się zmienić coś w swojej diecie, bo to może być główna przyczyna twoich problemów z nadwagą. Dobrze będzie jak zaczniesz uprawiać sport.

Gość gość
Tez tak mam co robic

Gość Alicexxx
Hej! Moje Tsh bylo 3,80!! W wieku 22 lat! Moja babcia ma 70 i miala tyle samo..zalamka Za tydzien sprawdze czy sie poprawilo. A Ty ile masz? Pozdrawiam

Gość jusia930
Ja również przez dłuższy okres nie mogłam schudnąć,borykałam się ze swoją nadwagą bardzo długo,aż w końcu koleżanka poleciła mi swój suplement jej pomógł więc może i mi by pomógł,ale jakoś nie byłam nastawiona pozytywnie,a okazało się niepotrzebnie ponieważ udało mi się zgubić 16kg w 2 miesiące!!!

Gość gość
Tsh 3,8 to jest norma a nie niedoczynnosc! u mnie dopiero jak mam okolo 11 to zaczynam tyc. biore leki, jem ponad 2000 na dobe i waze 50 kg oraz mam niedowage wiec nie zwalajcie tak na tarczyce bo sama mam chora i to nie nawet subklinicznie a klinicznie czyli objawowo.

Gość gość
jusia930 jake to byly tabletki po ktorych tyle schudlas???