Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ekipa z warszawy

Polecane posty

Gość gość

Mam 30 lat i jestem -szczerze mówiąc- przerażony tym co widuję w tym programie. Mniejsza o to. Nie chodzi mi nawet o same rzeczy, które te osoby robią, ale o otoczenie tych osób. Przecież każde z nich ma jakąś rodzinę, znajomych, sąsiadów. Jak im nie wstyd wyjść z domu, co pomyślą sobie o nich ich znajomi z pracy ( jeżeli te w ogóle gdzieś pracują). Co myślicie o tym aspekcie problemu?

Gość gość
wypowiecie się? :)

Gość gość
Ja jestem przed 30-sta i byl czas, ze ogladalam ten program wiesz po co? Zeby sie schamic:-) Bo troche nuda w moim zyciu hula i wieje, jakbym znow miala 18 lat to tez bym tak imprezowala, raczej nie puszczalabym sie bo to nie moja bajka ale gdybym miala okazje to bym tak poszalala. Bo teraz to juz nie wypada nawet chciec wyjsc na impreze. Mam meza, corke... No nie ma co sie czarowac, fajnie by bylo sie cofnac w czasie choc na jedna noc.

Gość gość
żartujesz? serio byś chciała tak jak oni? załóżmy, że nawet ok. Chciałabyś to robić przed kamerami, tak żeby to widziała Twoja rodzina, znajomi, sąsiedzi? I nie mówcie, że nie interesuje mnie Was zdanie innych, bo każdego interesuje i każdy chce mieć jakąś tam reputację, nawet gdy jego życie nie do końca jest dobre.

Gość gość
zresztą nie masz 30 lat i nie wypada w Twoim wieku chcieć wyjść na imprezę? To w jakim świecie Ty żyjesz?

Gość gość
Nie, nie nie o kamary i program mi chodzilo. Tylko po prostu tak zaszalec, wiesz bez hamulcow, gdzies gdzie nikt mnie nie zna poza waskim gronem "wspolszalejacych" :-) Na program nigdy bym sie nie zgodzila, az tak odwazna nie jestem i wlasnie dlatego, ze przejmuje sie tym "co ludzie powiedza" nigdy takich rzeczy nie robilam. Owszem na imprezy chodzilam, szalalam ale delikatnie bo z tylu glowy zawsze mialam "bede ploty chodzic" :-) Nie chodzi o to, ze mi tak do konca nie wypada. Wiesz jestem matka, zona i imprezowanie to juz nie na ten "status" jakby. Pozostalo mi sluchawki na uszach nosic hehe:-)

Gość gość
ale ja w pierwszym poście pisałem dokładnie o co mi chodzi: o to, że te osoby robią to przed kamerami( piją, wymiotują, uprawiają ze sobą seks, zachowują się skrajnie wulgarnie itp) potem ogląda to ich rodzina, znajomi, sąsiedzi. Chodzi mi o ten aspekt sprawy.

Gość gość
Oni są tragicznie głupi, nawet nie ma o czym z takimi rozmawiać. Nie potrafią nawet obsłużyć zmywarki,tylko ta duża Ania od biedy coś ugotuje.Tak szczerze mówiąc zdechłabym z nudów w tym stadzie.Ile można imprezować,chlać do upadłego i się seksić?Ciągle to samo.Wstyd to już inna sprawa,oni go nie mają. Bez ambicji,bez wykształcenia,bez prawa jazdy,chyba tylko Trybson miał.Ja akurat wolę inne towarzystwo,ale wiem,że imponują niektórym u nas na wsi.

Gość gość
Oni maja to w nosie bo nie maja kregoslupa moralnego, poczucia wstydu. Poszli tam imprezowac za kase. Przygoda zycia-jak sami mowia. A to co sie potem bedzie dzialo, co beda gadac, myslec inni im zwisa i powiewa. Zreszta teraz swiat i tak schodzi na psy a w rzeczywistosci na pewno mocniejsze rzeczy sie dzieja niz to co tv pokazuje tylko nie mamy okazji sie o tym dowiedziec.

Gość gość
niektórzy coś studiują. Jedna z dziewczyn prowadziła samochód, więc prawko ma. Nie sądzę też, że są skrajnie głupi, są wulgarni, ale też to jest pewnie reżyserowane. Chyba chcą zaistnieć w mediach, może potem dostaną jakieś propozycję. Zresztą już w mtv reklamują jakieś programy.

Gość gość
a w rzeczywistosci na pewno mocniejsze rzeczy sie dzieja niz to co tv pokazuje tylko nie mamy okazji sie o tym dowiedziec. co masz na myśli? Nie wierzyłbym za bardzo w to, co oni mówią, wg mnie to jest w dużej mierze reżyserowane. Oni mają być wulgarni, bo taka jest konwencja programu.

Gość gość
Ci z brytyjskiej wersji tego programu mieli ciekawsze osobowości, byli zabawni,a u nas to zawsze nędzne imitacje wszystkiego.A swoją drogą mnie ich zachowanie nie bulwersuje,teraz świat zszedł na psy,tylko nie zawsze są przy tym kamery.Wystarczy iść latem na spacer w pobliżu dyskoteki i zobaczyć co się wyprawia,dziewczyny się biją i awanturują,rożne wypierdki szukają przygód