Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy przegrałem?

Polecane posty

Gość gość
"Niby masz powazny problem a odpisujesz na takie glupoty.." To Ty nie wysuwaj głupich wniosków :o , na pytanie o penisie odpisał ktoś inny

Gość gość
A to sorry! W takim razie Ci wspolczuje.Mysle,ze gdybys znalazl jakas dziewczyne albo kogos komu moglbys czasem pomarudzic,kogos kto by Cie wyciagnal do swiata na zewnatrz to zdecydowanie latwiej byloby Ci sie ogarnac.Ja nie mialam latwego dziecinstwa ale mialam zawsze rodzenstwo na ktore moge liczyc i to mi pomoglo.Mial mnie kto zmotywowac.Moze ustal sobie jakies male cele na poczatek np. ze dziennie bedsiesz wysylal po 10cv. Nawet na stanowiska ktore nie koniecznie Ci odpowiadaja.Z czasem jak pochodzisz na rozmowy to bedziesz wiedzial co i jak trzeba robic zeby sie dobrze"sprzedac".Musisz sie przelamac siedzac caly czas na tylku nic nie zyskasz i nic nie zmienisz.Masz jakies marzenia?

Gość gość
Moje marzenia "wygasły", aktualnie to mam tylko w sumie jedno marzenie, pozbyć problemów psychicznych, a przede wszystkim somatyzacji konwersyjnych, które obecnie od rana do wieczora "nie dają mi żyć", lub żeby same ustąpiły, co też jest możliwe.

Gość gość
Ciezka sprawa chyba nikt tu na tym forumnnie jestvw stanie Ci pomoc.Moge tylko zaproponowac,ze bede zagladala tu,a Ty jak bedziesz chcial sie wygadac albo po prostu pogadac o pogodzie to pisz:) tu i tak wszyscy jestesmy anonimowi,kazdy ma jakies swoje "schizy" mniej lub bardziej zdiagnozowane