Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kogoś oprocz mnie irytuje ta zimowiosna? ani to wiosna ani zima

Polecane posty

Gość gość

Wkurza mnie po prostu....ledwie trochę tego śniegu spadło, parę dni mrodzu było i znowu temperatury jak na wiosnę...ale nie pocieszysz się za długo człowieku, bo zaraz pewnie znowu śniegiem sypnie... szczerze, z notalgią patrze w czasy dziecinstwa kiedy wiosna była wiosną, zima zimą. Dzieci miały śnieg, sanki, mrozik ... ja fatalnie się czułam w wiglię jak było aż 10 stopni....wirusy sie namnażają, dziwić się że teraz grypa znowu zaczyna szaleć... poza tym te drzewa gołe, nieokryte śniegiem ani liścmi, wyglądają strasznie żałośnie, człowiek ma ochote pojsc pod koldre i zapasc w sen jak niedźwiedź... ma ktoś tak?

Gość gość
mnie nie, mnie to cieszy, nie lubie zimy, mam male dziecko i wole jak jest przyjemniej na dworze niz mroz ;) ale.. co kto lubi

Gość gość
Mam to samo. Chciałabym mróz.

Gość gość
no ok można nie lubić zimy...ale taka szara połać za oknem jest brzydsza niz biała, ośnieżona...:/ odechciewa się wszystkiego...

Gość gość
U mnie świeci właśnie słońce wiec nie jest szaro i wole taka zimę niż zaspy i mróz.jeszcze mróz ujdzie ale jak drogi zasypane i białe to ciężko auto prowadzić i nienawidzę zimy. Wole taka zimę jak teraz

Gość gość
U mnie jest pięknie dzisiaj. Widać masz za dużo wolnego czasu, zajmij się czymś pożytecznym to nie będziesz zwracać uwagi na pierdoły. Jak ktoś pracuje, ma dzieci, musi robić duże zakupy, jeździć do pracy, przedzkola, szkoły to cieszy go, że nie ma śniegu, po to tylko kłopot z jeżdżenien, odśnieżaniem...

Gość gość
nie mogę teraz pracować bo chora jestem...grypa..:/ no a pożytczenym czymś nawet jak się zajmuję (cały dzien wczoraj czytałam książki do zawodu) to i tak mnie ta pogoda irytuje...jestem na to wrazliwa, tak juz mam i uwierz mi że nadmiar zajęć tu nie ma nic do rzeczy...poza tym nie lubię żyć w kieracie. o dziecko dopiero sie staramy tak że wszystko przede mną

Gość gość
12:15 Twoja teoria się jakby nie sprawdza. Jak jeździłam do pracy to wołałam śnieg niż te szarzyzne. Do pracy jeżdżę tramwajem.

Gość gość
Mnie najbardziej wkurza to, że teraz jest wiosna, a w marcu i kwietniu zrobi się zimno. Niech będzie zimno i śnieg w miesiącach zimowych, a ciepło w wiosenne, zamiast wszystko postawione na głowie. Lubię mróz i śnieg. Wtedy na dworze jest tak ładnie.

Gość gość
12:35 no ja właśnie o tym piszę. Dobrze, że choć jedna osoba umie czytać ze zrozumieniem....bo to brak narodowy Polaków... ja też nie jstem zadowlona z tego co jest za oknem bo na pewno na wielkanoc śnieg spadnie albo bedzie chlodno i też nie lubię takiego mieszania... nic nie ma swojego porządku tylko chaos jakiś pierniczony

Gość gość
Autorko, kiedys słyszałam w radiu, jak wypowiadał sie jakis profesor, że pogoda nie ma wpływu na ilośc wirusów w powietrzu.

Gość gość
pogoda jest tragiczna. A w czerwcu zeszłego roku jak byliśmy w Zakopanem to było 10 oC. Pomieszały się nam pory roku chyba ;/

Gość gość
spoko spadnie śnieg to będziecie narzekać że śnieg, że trzeba odśnieżać i że sie woda do domu niesie i trzeba z mopem latać, przyjdzie mróz to będziecie strugać szpachlą po szybie samochodu trzęsąc sie z zimna, a potem sie okaże że silnik i tak nie wypali albo wody nie będziecie mieć bo sie okaza że jakaś rura w mieście zamarzła, przyjdzie lato to będziecie narzekać że upał straszny i że nawet obiad ugotować cieżko, że w nocy nie da sie spać, że komary.. itd.

Gość gość
15:03 kiedy to prawda że upały są w PL ostatnio straszne.... straszne wręcz. dla Ciebie to nie jest powód do narzekania? nie może być jak dawniej, że zima była zimą i była podobna do zimy a lato było latem, ale nie takim bu musieć łeb wkładac do wiadra z lodem? nic ostatnio nie ma swoich granic, nc nie jest umiarkowane

Gość gość
to szanujmy przyrode ludzie bo będzie coraz gorzej

Gość gość
U mnie akurat dziś bylo piękne słońce i zupełnie wiosennie. Mogłoby tak pozostać. Fakt, że pewnie śnieg znowu spadnie na Wielkanoc. Doszło już do takiego paradoksu, że mój kilkuletni syn kojarzy śnieg właśnie z Wielkanocą, a kompletnie nie z Bożym Narodzeniem...

Gość gość
Ojej To straszne o czym piszesz

Gość gość
u mnie było słonecznie 10stopni więc jak na styczeń to idealnie wręcz, podoba mi się taka pogoda jak jest teraz - nie narzekam.

Gość Marinta
Ja z swojej strony mogę wam polecić ofertę dostępną w http://odsniezaniewarszawa24.pl/ . Firma zajmuje się profesjonalnym odśnieżaniem dachów, parkingów, itp. Jeśli więc zależy wam na tego typu usługach, to możecie sprawdzić sobie ich ofertę.

Gość gość
mnie