Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sentyment mojego faceta do koleżanki z pracy

Polecane posty

Gość gość

miał z nią kiedyś romans, na długo zanim się poznaliśmy, ona jest mężatką, sama mam sentyment do byłych ale nie pracuje z nimi i nie widuje się codziennie, wiem że czasem z nią mailuje, nie wiem o czym, prosto z pracy wraca do domu, nie wychodzi wieczorami, nie śpi z telefonem przy tyłku więc nie wiem czy się wkręcac, że zdradza bo raczej nie ale opcja nie zdradza ale coś do niej ma też mi nie pasuje usmiech.gif poza tym wszystko jest tak jak było, sens taki sam, czułość z jego strony taka sama, parę miesięcy temu zaproponował żebym się wprowadziła więc mieszkamy już razem, jak mam się zachowywać biorąc pod uwagę fakt, że nie wiem co jest tak naprawdę grane i na ile to groźne, oczywiście teraz gram niczego nie podejrzewają idiotke usmiech :) pomóżcie

Gość gość
Porozmawiaj z nim szczerze o swoich obawach, przeczuciach. Dla mnie byłby skreślony, za romans z mężatką.

Gość gość
nie mam dowodów na zdradę, podczas rozmowy może się wyprzeć a ja nie będę miała kontrargumentu, dlatego nie wiem co z tym dalej zrobić

Gość gość
Więc może faktycznie, to skończyli? Ale zastanów się trochę, bo mam wrażenie, ze mimo to, mu nie ufasz. Chodzi, o to, ze ciągle z nią pracuje, czy że kiedyś był kochankiem?

Gość gość
że z nią pracuje, widuje ją w pracy itd. i nie wiem na ile duży jest ten sentyment, taki, że raz na jakiś czas sobie miło pogadają, nawet poflirtują i koniec czy coś większego, trochę się męczę tą sytuacją, prosto po pracy wraca do domu, nie wychodzi wieczorami prawie w ogóle, a jak wychodzi to tam gdzie mówi (wiem, bo sprawdzałam), i nie wiem czy już płynę z tematem, bo kobiety mają tendencję do wymysłów i wmawiania sobie różnych rzeczy czy tam coś faktycznie może być :/ ja też mam sentyment do osób z przeszłości ale już ich nie widuję, bo z nimi nie pracuję :) nie wiem na co u niego zwracać uwagę, co może ewentualnie zdradzać że coś jest nie tak, jakie jego zachowania..

Gość gość
To ja radzę Ci sie z nim rozstać, poważnie. Widzisz bez zaufania, nie zbudujesz dobrego związku.

Gość gość
boszzzz... a ustaliliśmy niedawno, że będziemy się starali o dziecko..