Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uda i przetarte spodnie

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny! Mam taki problem i może macie jakieś rozwiązania: otóż gruba chyba nie jestem (góra M, S też się zdarza), ale jestem typem gruszki. Spodnie kupuję nawet L tylko dlatego, że udzisk swych w nogawki nie mieszczę. Każde spodnie muszę przerabiać, bo odstają w pasie (najczęściej mogą wsunąć dwie ręce i jeszcze wolna przestrzeń). Jestem aktywna, od wielu lat ćwiczę, ale tylko większych mięśni po zewnętrznej stronie ud się dorobiłam i większej klatki piersiowej... Najgorsze jest to, że uda mi się ocierają i każde spodnie po pół roku lądują w koszu z dziurami. Więc prawie nie mam kasy na inne miłe zakupy ciuchowe, bo ciągle latam za spodniami. Spódnice ciężko mi dobrać (ołówkowe odpadają, bo podkreślają moją dysproporcję, a do biura przecież nie wyskoczę w jakichś falbankach...). Czy jest na to jakikolwiek sposób? Dzisiaj właśnie przetarły mi się kolejne ;(

A może powinnaś zmienić ćwiczenia na takie które odchudzają a nie budują mięśni ?

Gość gość
Chyba nic na to nie poradzisz, podejrzewam, ze masz po prostu taką budowę. Więc, czy schudniesz, czy przytyjesz, to uda będą się i tak ocierały.

Gość gość
Robię cardio 3xtydz, więc chyba ok z tym spalaniem. Sukienki z tego samego powodu też trudno mi dobrać, ale faktycznie wydają się najlepsze.

Ja jestem facetem i też często mi się spodnie przecierały ale ostatnio jakoś tak mniej. Może to dlatego że schudłem a może dlatego że noszę spodnie z niskim krokiem. Może taki krój tobie jakoś pomoże ale nie wiem czy będą ci takie spodnie odpowiadały bo jesteś kobietą i nie wiem w jakim wieku a takie gacie to w większości nastolatkowie noszą.