Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tryglaw

Uciekłem przed seksem

Polecane posty

Gość tryglaw

Ostatnio uderzyłem do koleżanki, która mi się od dawna podobała. Wcześniej miała faceta, on ją zostawił, odczekałem kilka miesięcy, bo nie chciałem żeby wyszło że chcę ją na pocieszyciela wyrwać. No i zaproponowałem jej wspólne wyjście raz, drugi. Zgodziła się i było bosko. Na drugim spotkaniu pocałowaliśmy się na pożegnanie. Ale przy trzecim spotkaniu (wczoraj) jak ją odprowadziłem do domu, ona przy pocałunku na dowidzenia pogładziła mnie po kroku i powiedziała, żebym nocował u niej. Wiem że zabrzmi to żałośnie, ale tak mnie tym zaskoczyła, że spanikowałem. Powiedziałem że dzisiaj nie mogę i muszę lecieć, cmoknąłem ją w policzek i odszedłem. Sam nie wiem czemu tak zareagowałem, zawsze chciałem się z nią przespać, nie jestem prawiczkiem. Dzisiaj siedzę i cały czas myślę co ona sobie o mnie myśli, czy nie spaliłem tematu, czy nie wyszedłem na leszcza? Będę musiał potem do niej zadzwonić, ale nawet nie wiem co powiedzieć. Jako że jest to forum kobiece, to może inne kobiety podpowiedzą, co ona może o mnie teraz myśleć :(

Gość gość
Są dwie możliwości, albo uzna cię za geja, albo to jeszcze bardziej ją nakręci, bo kobiety strasznie się napalają na facetów którzy trzymają dystans i pokazują że im nie zależy, dla nich to kwestia honoru aby takiego faceta zaliczyć.

Gość gość
3 randka i już seks? Bardzo możliwe, ze ona chce tylko seksu. Jesli Ci to pasuje, to skorzystaj.

Gość gość
a co Ty byś pomyślał o kobiecie,która by uciekła przed seksem? może,że sie szanuje i nie uznaje seksu bez miłości? to raczej zaleta,dla facetów też,nie ma różnicy

Gość gość
to dobrze, spierxxxaj przed taka jak najdalej

Gość gość
Ja bym pomyślała, że jednak Ci się nie podobam i kulturalnie odmowiles. Już bym Ci nie uwierzyła. Byłbyś spalony. Ale to ja a ja mam czasami dziwne poglady;)

Gość gość
Ja też poczułabym się odtrącona i urażona. Unikałabym dalszych spotkań. Ale ja bym na trzeciej randce nie dotykała faceta w kroku :P

Gość gość
ale głaskanie po kroku? nie ma bardziej delikatnych sposobów? dla mnie to znak że kobieta z niejednego pieca jadła i nic ją nie krępuje, nie ma nic w tym z romantyzmu, wrażliwości wręcz zachowała się wulgarnie może to odstręczyło kolesia ale nie umie tego nazwać

Gość gość
że jesteś zakompleksiony i nie masz jaj

Gość gwoli wyjasnienia
Nic sobie nie pomyslala, bo jakby pomyslala to by twoje krocze zostawila w spokoju :D Byla jedynie zla, ze sobie nie po seksi ;)

Gość gość
mam jedno jajo ;-(

Gość gość
Stary zobaczysz jak teraz będzie za tobą latać nie opędzisz się od niej.

Gość gość
Trzecia randka i dziewczyna sama proponuje seks?To mogła być fajna rozrywka ale wątpię czy byłby z tego stały,poważny związek.

Gość gość
Sam miałem taką sytuację z tym że ja zakończyłem znajomość po tym jak dziewczyna na drugim spotkaniu zaproponowała noc u niej. Po tym chyba postawiła sobie za punkt honoru zaliczenie mnie, bo widocznie byłem jedynym który jej odmówił, latała za mną ze 2 miesiące, aż dosadnie musiałem jej zakomunikować co o niej myślę :) dopiero wtedy dała sobie spokój.

Gość gość
o kurde szybka jest:-D ja poszłam z facetem po 1,5 miesiąca a to tez jest bardzo szybko a co dopiero po 3 randce

Gość gość
Ja wiem czy to szybko? Znają się od dawna, więc to nie jest tak że zaproponowała to obcemu facetowi. W sumie to nie wiem co gorsze... iść do łóżka z facetem którego zna się 2 miesiące, czy z kolegą którego zna się powiedzmy 3-4 lata. Każdy jakieś tam potrzeby ma i nie należy z tego robić afery tym bardziej że on nie jest dla niej nikim obcym.

Gość gość
co ja bym pomyślała? Że spotkałam porządnego faceta,który ma mnie teraz za łatwą laskę i się mega zbłaźniłam. Poza tym na prawdę ta laska jest łatwa skoro łapie faceta za krocze. Wątpie żeby chodziło jej o stały związek tylko sam seks. Na jej miejscu unikałabym cię jak ognia z tego wstydu ale takie jak ona raczej będą chciały próbować dalej aż osiągną cel:P:P

Gość gość
Wiesz co, każda z nas jest inna, więc dla jednej pewnie byś został leszczem, dla innej jeszcze bardziej pociągający, jedna z nas byłaby zła, a jeszcze inna zawstydzona. To nie jest tak że każda kobieta zareaguje tak samo.

Gość gość
Miałam taką sytuację to nie mogłam przestać myśleć o gościu dobre kilka miesięcy. Pewnie jakbyśmy mieli ten seks to by tak moje myśli w okół niego nie krążyły. Wiesz, my nie lubimy jak się nam odmawia, wiele zależy od okoliczności. Jak odmówi żonaty albo taki co ma dziewczynę to idzie to zrozumieć, nie chce zdradzać swojej, to się nawet nabiera szacunku do takiego gościa. Czasem przyjaciel nie chce seksem psuć relacji bo potem z przyjaźnią ciężko. W każdym razie odmowa dla nas kobiet jest jak cierń, że się nie dał skurczybyk.

Gość gość
i bardzo dobrze zrobiłeś, a ta kobieta nie ma szacunku do siebie. trzecie spotkanie i głaskanie po kroku i w dodatku propozycja jak u ku/r/wy. zlej tą zdzirę dobrze ci radzę. to, że ładna nie znaczy, że porządna i nie zrobi cię kiedyś w przysłowiowego balona.

Gość gość
Hahaha ale bajeczkę zmyślił hahaha

Gość gość
Trzeba było zaliczyć dla zabawy i zostawić.

Gość gość
Hmmm... Pewnie poczuła się trochę jak szmata. Z głaskania cię po spodniach wnioskuję, że była bardzo pewna siebie. A może ty jej dawałeś sygnały i zaskoczyłeś się że Ci się tak szybko udało? Jeżeli tak, to źle zrobiłeś. Nie można tak robić. Miałam taką sytuację, facet mnie uwodził, całował dobierał się do mnie, a jak w końcu mi hamulce puściły i powiedziałam że idziemy do mnie to się wycofał. No to pytam się po co w ogóle zaczynał? A nie miał żony czy dziewczyny, żeby mógł chociaż powiedzieć że się opamietał. Zastanów się nad sobą, jak się zachowywałeś. Może byłeś nie fair.

Gość gość
staram się wczuć w sytuację tej kobiety to na pewno byłabym zaskoczona, ale i zaintrygowana.

Gość gość
A co miałabym sobie pomyśleć, że się wygłupiłam, pośpieszyłam i przeliczyłam. Miała ochotę na seks i cię zaskoczyła, nie byłeś psychicznie przygotowany. Ja tam swoje przeżyłam, mam już 32 lata i wiem że to bzdura że faceci zawsze gotowi. Jak oni kontrolują sytuację to zawsze gotowi, ale jak się ich uprzedzi i zaskoczy to często są skołowani i różnie reagują.

Gość gość
na pewno była urażona ....

Gość gość
doopa wolowa jestes :)