Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Irytuja mnie starsi ludzie robiacy sie na nastolatkow

Polecane posty

Gość gość

Taka wlasnie parka kolomnie siedzi ubrani jak 16 latkowie widac ze skacowani bo zatargali do autobusu 4 palety piwa a ona sie na num poklada wyleniala dama

Gość gość
Ni twoja sprawa

Gość gość
niby nie ale to jest zenujace, szkoda mi takich

Gość gość
mezczyzna 36 letni ma prawo roochac studentki 21 letnie

Gość gość
A ile mają lat? Jak po 40-50 to faktycznie trochę żenada, ale jak po 25-30 to jeszcze jest okres względnej młodości i czas na wygłupy.

Gość gość
4 palety piwa? No to gruba impreza się szykuje. 1 paleta piwa to 720 butelek, albo 1200-1500 puszek.

Gość gość
Jedna paleta ma 24 puszki Ci ludzie byli wyraznie po 50 chyba ze kobieta byla tak zjechana . 40 latka nie ma jeszcze pomarszczonej tak twarzy takich zmarszczek w okol ust i takiej specyficznie wiszacej juz pergaminowej skory szyi , koles byl mocno zarosniety w takiej czapcej jak nosza chlopcy naciagnietej na oczy prawie spodnie takie raperskiw z krokiem w kolanach bluza z kapturem do tego skora cala z naszywkami i fredzlami ona tez w stylu takim luzny jol jol raper zakapturzona

Gość Editta van K
a mi szkoda takich marudnych ludzi, ktorych wszytsko irytuje i im przeszkadza... szkoda mi ich, bo sie nigdy nie usmiechaja, i nigdy nie sa zadowoleni - przeciez jest tyle irytujacych rzeczy dokola nas! szkoda mi, ze marnuja zycie na wscibianie nochala w nieswoje sprawy..

Gość gość
A co cie to obchodzi ?nie masz własnych problemów?

Gość gość
I nie chodzi mi tu absolutnie zeby okolo 50 zamknac sie w domu i robic na drutach , w wieku 40 50 60 lat mozna zyc aktywnie i sie bawic i tanczyc****ic piwo ale nie trzeba odrazu szalec i stylizowac sie na nastolatka

autorke chuj strzela, bo nie byla na zadnej imprezie od balu pierwszoklasistow... nie dziwie sie ze takiego marudnego, i wiecznie nizadowolonego kogos nikt nie zaprasza ;)

Gość gość
Na szczescie problemow nie mam , usmiecham sie czesto ogolnie jestem wesola wiec daruj sobie zabawe w psychologa . Mam 40 lat rodzine i przyjaciol sama wychodze od czasu do czasu z nimi sie pobawic na miescie albo na domowce ale jednak nie odwalilabym sie jak moja 17 letnia corka . Zobaczylam ta parke i najzwyczajniej na swiecie temat wszedl mi w glowe , mysle ze tacy ludzie maja problem z przemijaniem

Gość gość
To pewnie otulona z myrusem. :-):-):-)

Gość gość
Editta nie rzucaj sie tak jak wesz na grzebieniu , temat nie pasi to zmykaj w podskokach

Gość gość
Ci ludzie byli wyraznie po 50 chyba ze kobieta byla tak zjechana . 40 latka nie ma jeszcze pomarszczonej tak twarzy takich zmarszczek w okol ust i takiej specyficznie wiszacej juz pergaminowej skory szyi X Mam dobre 40+ i żadnych zwisów szyi, ani nawet siwych włosów - dokładnie 3 sztuki :P

Gość gość
Interesuja sie ci,ktorzy nie maja wlasnego zycia i jeszcze o tym tematy zakladaja:-OZyj jak chcesz i daj zyc innym tak,jak chca.Czy ma zmarszczki,czy pije,czy sie ubiera niestosownie,to kazdego indywidualna sprawa.Na starosc bedziesz zrzedzaca stara baba,ktorej wszystko bedzie zawadzac bo masz na to zadatki:-o🖐️

Gość gość
Też jestem stare krówsko bez zmarszczek,bo korzystam z medycyny estetycznej,po to jest żeby nie straszyć ludzi .Nie udaję nastolastki i nigdy nie odejmuję sobie lat ,ale najbardziej mnie denerwują osoby,które komentują mój wygląd,chociaż nikt ich o to nie pyta.Masz zmarszczki źle,nie masz to podejrzane.Głupim ludziom zawsze coś nie pasuje,nawet jakktoś umrze.Trumna nie taka,a czego nie dali skremować,teraz to takie modne.Kto chce uderzyć kij zawsze znajdzie

"Editta nie rzucaj sie tak jak wesz na grzebieniu , temat nie pasi to zmykaj w podskokach" czyli moge sie tylko wypowiadac jesli zgadzam sie z autorka maruda??? zaraz zalozysz temat "Irytuja mnie starsi ludzie nie przytakujacy mi na forum"????

Gość gość
Jeden głupi temat więcej czy mniej to już bez różnicy, a niech sobie zakłada. Jaka obrażalska się znalazła,nie unoś się niebogo,to tylko forum,nie samolot:-)

Gość gość
Mnie z kolei irytują ludzie,którzy klaszczą w samolocie,ale dlaczego w autobusie nie klaszczą ani w pociągu?Kierowcy też się brawa należą i maszyniście.

Gość gość
mozesz dyskutowac tylko bez wulgaryzmow panno bo chuj mnie nie strzela i k***a moge sobie komentowac czyjs wyglad - oto twoje slownictwo do dyskusji mam oczy widze , cos mnie zaciekawi cos zniesmaczy to czasem nawet komentuje i mam do tego prawo , nie robcie z siebie takie swietojebliwe i tolerancyjne nie komentujace nie czujace nigdy zdziwienia , zazenowania , zniesmaczenia czyms bo takie uczucia sa normalne u czlowieka normalny czlowiek widzi cos co go zainteresuje albo zniesmaczy i od razu jakas mysl po glowie przeleci to normalne rozumiem ze wy jestescie jak konie idziecie z klapkami na oczach nic nie widzicie nic nie czujecie kafeteryjne swietosci buahahahaha

Gość gość
Mam dobre 40+ i żadnych zwisów szyi, ani nawet siwych włosów - dokładnie 3 sztuki x no widzisz to pani z autobusu wystajlowana na 17 musiala bys stara , mnie sie wydawalo na oko 50+

Gość gość
paleta piwa ? wiesz jak wyglada paleta ? moze krata albo zgrzewa alepaleta .... dzieicaku na palete to wejdzie pewnie z 500 piw jak nie 1000 .

Gość gość
po pierwsze nie dzieciaku bo pisalam ze mam juz 40 lat po drugie po mojemu to paleta po twojemu zgrzewka , byc moze paleta to takie fachowe okreslenie i byc moze masz racje ale ja magazynierem nie jestem i mowie paleta a kazdy wie o co chodzi

Gość gość
Z kontekstu mozna sie domyslic, a to, ze robisz z siebie idiotke i jeszcze tego bronisz....

Gość gość
eh ja mialam taka sytuacje , siedze w metrze czytam cos w telefonie i widze z dolu buty sportowe na koturnie wysadzane jakimis swiecidelkami , patrze sie wyzej spodnie rurki , patrze wyzej kurtka wsciekle rozowa pikowana widze dalej laska malije sie nie widze twarzy tylko lusterko , tlenione zolte wlosy i wielkie takie mlodzierzowe sluchawy na uszach i nagle odklada to lusterko i az mnie przerazilo - twarz pomarszczonej kobiety na oko to chyba 60 latki ale moze byla mlodsza bo byla mocno spalona na solarium i miala skore na twarzy jak stare jablko , wydepilowane i namalowane kreska brwi a na ustak pomadke w kolorze kurtki czyli wsciekle rozowa brrrr jednak starzec sie tez trzeba z klasa zastanowilo mnie tylko co taka starsza kobieta sobie mysli ze poderwie 20 latka czy moze jakis 50 latek na dzidzie piernik poleci

Gość gość
no i te wyrywane, depilowane brwi a później malowane kredką. SZOK

Gość gość
wiecie najgorsze jest takie zaskoczenie bo z tylu widzisz po stylu ubrania 16 latke - buty z cekinami krociutka rozowa kurteczka sluchawy wielkie na uszach - a odwraca sie stara kobieta i jest taki efekt ze chcialo by sie krzyknac O JEZUS !

Gość gość
mnie tez to sie nie podoba ale ich broszka