Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żona oddala się. Co robić ?

Polecane posty

Gość gość
ahaaha- toze ty masz wyjazdy służbowe, to niewazne bo to twoja praca i nie zależy od ciebie, Ona, jakbys nie zauważył, tez pracuje i opieka nad pacjentami to podejrzewam ,jej praca. I godziny tez nie są zależne od niej. Czego się rzucasz? pewnie, miiisiu by wolał,żeby ona nie pracowała i była na jego łasce, prawda? booli misia,że kobieta jest niezalezna i nie zajmuje sie starym turem, i obiadków pod nos nie podsuwa, tylko miisu musi sobie sam obiadek odgrzać, prawda???Bełkot, drogi autorze, to nie te czasy, gdzie żone do krzesła w kuchni przywiązesz

Gość gość
Wiesz dlaczego jest moją żoną ? Zaimponowała mi swoją troską, tym że jest tak inteligentna. Pokazała mi swoją drugą twarz - nie tą którzy wszyscy znają, czyli kobietę którą nic nie rusza. Ona jest cholernie wrażliwa. Przestała udawać kogoś kim nie jest. Nigdy nie była i nie będzie kurą domową, ale jest moją żoną, księżniczką. Ale nie spędzamy ze sobą czasu. Mijamy się. Ja potrafię zrezygnować z pracy, a ona nie.

Gość gość
Musisz a nia porozmawiac. Jesli wszystko postawi na kariere to straci rodzine. Moze wyznaczcie jasne granice, twoje oczekiwania, np ze weekend jest tylko dla was.

Gość gość
spróbować się postarać, okazać uczucia, jeśli będzie jej to nadal obojętne to ja bym pomyślała o rozstaniu bo po co żyć w takim związku ? dziecko tylko by pokomplikowało bardziej