Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie obrażajcie policjantów bo mój wujek jest policjantem

Polecane posty

Gość gość

On jest bardzo fajny

Gość gość
Nie macie prawa ich obrażać

Gość gość
Nie obrażaj ich nie życzę sobie tego

Gość gość
o tak? taki święty? ile łapów wziął w tym roku? ile podrzucił zioła małolatom aby ich zamknąć? ile ma krwi i cierpienia na swoim sumieniu? korupcja w policji jest na skale gigantyczną

Gość gość
On jest uczciwy i fajny on łapówek nie bierze zioła małolatom nie wciska czemu miałby to robić i dawać taki przykład swoim dzieciom Ewelina ma 8 lat a kuba 6 lat ten policjant ma takie same nazwisko jak ja i nie obrażaj go on ma 38 lat

Gość gość
Z ilu ludzi zrobił pedofilów gwałcicielów narkomanów złe matki czy psychicznie chorych?,ilu kobietom wmówił zdrady i romanse,ilu niewinnym osobom odebrał prawojazdy?ilu osobom wyrobił żółtw papiwry?..ilu osobom nafał od "gnid"i psyxhicznie chorych?ile osób pozbawił pracy?ole wziął łapówek,ile osów wplątał w pomówienia ?,ile niewinnych osób posadził na dołek , ilu nasłał nagonkę..na ilu zlecił pobicieIle kobiet zwyzywał od dziwrk i prostytutek ?,ile osób publicznie znieważył(bo precież im wszystko qolno)?.Masakra.Policja to świry.

Gość gość
18.14 oczywiscie nie piszę o nim...choć kro wie oni wszyscy są tacy.

Gość gość
Pisałem powyżej poczytaj sobie chamie on taki nie jest on jest przecież normalnym człowiekiem i jako ojciec miałby swoim dzieciom 8 letniej mojej kuzynce a jego córce czy 6 letniemu kuzynowi a jego synowi miałby taki przykład dawać?

Gość gość
Gdzie jest policjantem, w Namysłowie?

Gość gość
policjant to jak ksiądz po kolędzie, wszędzie ich pełno i szukają zawsze kasy, uczciwych na palcach jednej ręki policzy, reszta to buce i legalna mafia. Może twoj wuj jest ok, ale szansa mała że wiesz co robi po kryjomu jak nikt nie widzi. Pozatym to notoryczni alkoholicy,

Gość gość
On nie jest policjantem w Namysłowie tylko w Opolu ja nie jestem z okolic Namysłowa tylko ze strzelec opolskich ty mnie z kimś pomyliłaś

Gość gość
I ja mieszkam w strzelcach op.