Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to ze mną jest cos nie tak czy z nim?

Polecane posty

Gość gość

Mam chłopaka ma 23 lata. Jesteśmy ze sb od paru mies. Parę tyg temu był nasz 1 raz. Niestety...krótko mówiąc... Nie stanął mu. Byłam bardzo zdziwiona ponieważ zawsze wczesniej gdy próbowała mu zrobić dobrze ręką dochodził po paru minutach. Napewno wiem ze go podniecam. Wiem ze jestem atrakcyjna dbam o siebie a on sam zabiegał o mnie długi czas. Nie wiem czy to zasługa tego ze była naprawdę pozna godzina. Około 4 nad ranem a my nie spalismy cala noc a może tego ze jakąś godzinę przed zrobilam mu ręką dobrze i doszedł. Może nast razem nie miał siły? Lub dlatego ze założył gumke. Może on jest przyzwyczajony do uścisku dloni ? Nie wiem ile miał wczesniej partnerek ale ja napewno nie jestem w tych miejscach luźną ponieważ uprawialam seks tylko parę razy z jednym facetem. Jak myślicie? O co może chodzić?

Myślę, że niepotrzebnie panikujesz i piszesz na forum, jeśli zdarzyło się to jednorazowo. Facet to człowiek, nie niezniszczalna maszyna. Wystarczy, że - był zmęczony - był zestresowany - albo, tak jak mówisz nie lubi gumek - bądź to model, który 2x pod rząd nie może.