Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wlosy rozjasniane

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanko. Czy znacie moze jakies produkty ktore sa naprawde dobre na odbudowanie wlosow po przejsciu rozjasnianiem? Wiadomo w zyciu kazda kobieta potrzebuje zmian. Jestem naturalna blondynka wiec bardzo chcialam blond. Mialam czarne wlosy, wiec kobity wyobrazacie sobie ile moje wlosy musialy przecierpiec. Z czarnego do rudego schodzilam sama w domu, a pozniej juz u fryzjera i szczerze? Zaluje ze nie robilam dalej tego sama, poniewaz uzywalam delikatnych rozjasniaczy, niskich wod byle by nie poniszczyc wlosow. Wystarczyla jedna wizyta u fryzjera i spalone !!! Z dlugich wlosow do tali mam prawie ze ledwo za ramiona. Mowilam fryzjerce tylko 3 gora 5 cm a wiadomo jak u fryzjera wyglada 3 albo 5 cm. A to jeszcze nie koniec rozjasniania, sa jeszcze lekko zoltawe wiec jeszcze troszke przejda wlosy moje. Macie jakies niezawodne sposoby, co chociaz by sprawily zeby moje wlosy rosly? Bo normalnie zglupieje, znow przychodzi mi do glowy ze moze znowu machne wlosy na czarno, ale nie chce, nie po to taka dluga droge przechodzilam :) chce je jeszcze troske rozjasnic aby byl blond taki o ktorym marze, troszeczke podciac, i zapuszczac je ile sie da :P

Gość gość
Nikt nic?

Gość gość
zajrzyj sobie na bloga anwen ;)