Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwna kobieta

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu poznałam dziewczyne-kobietę która dziwnie się zachowuje,więc jest po trzydziestce,z tego co mówi wynika że nigdy nie była w związku,zawsze jest elegancko ubrana,jest bardzo miła i jak jest jej przedstawiany jakiś moj nowy znajomy to na początku zwraca sie do niego proszę pana,albo powie cześć i sporadycznie sie odzywa,kiedy ktos jej powie komplement to robi sie czerwona albo dziękuje i zaprzecza,że taka nie jest.Ciekawi mnie dlaczego taka jest,probowałam ją rozgryźć ale jakoś nie potrafie.

Gość gość
a ty typowa kokosza zajmij się swoją dupąą wścibska plotkaro

Gość gość
możliwe, że jest bardzo nieśmiała i niepewna siebie.

Gość kołtun_z_polski
przyczyn takiego zachowania u dojrzałej kobiety może być wiele, - nigdy nie pozwoliła się 'dotknąć' żadnemu facetowi i już raczej nie pozwoli , z każdym rokiem będzie coraz gorzej , - być może w dzieciństwie została molestowana albo zgwałcona i ma blokadę psychiczną - być może pochodzi z rodziny , gdzie ojciec był alkoholikiem i bił matkę - mam jeszcze jedno wyjaśnienie , choroba genetyczna albo urodziła się z pewnym felerem i nie chce zawracać żadnemu facetowi duupy

Gość gość
Nie wścibska plotkaro tylko fajna z niej babka ale kiedy ma rozmawiac z facetem to totalna blokada a przecież ma 30 lat to trochę dziwne jest i nie wiem dlaczego,bo naprawdę fajnie mi sie z nią rozmawia a poza tym widzę jak ludzi traktuje rzadko mówi do kogoś na Ty tylko pan pani. I to właśnie jest najdziwniejsze,kilka razy zapraszałam ją na wypad do baru to odmawiała,że nie może.

Gość kołtun_z_polski
pytanie mam dodatkowe, czy przy dziewczynach jest otwarta i uśmiechnięta, natomiast na widok faceta i przy kontaktach z facetami blokuje się na starcie ?

Gość gość
Problem w tym,że jest ładna. Moja córka powiedziała,że te imie które ma ,do niej nie pasuje bo powinna mieć na imie Zuzia

Gość kołtun_z_polski
prawdopodobnie jest less ale nie koniecznie !

Gość gość
Raczej normalnie sie zachowuje,chociaż na początku jak sie poznałyśmy to małomówna była no i jak sie do mnie zwracała to pani mówiła ale z czasem przeszło to na normalną rozmowe.

Gość gość
Obstawiam ,że nie tylko jest w niej coś dziwnego,jak ze znajomymi rozmawiamy o seksie to totalnie sie wyłancza.Moze powinnam z nia porozmawiać? Tylko nie wiem jak

Gość gość
Nic a nic,a co ma do tego podobienstwo,przede wszystkim jest zawsze usmiechnieta

Gość kołtun_z_polski
wyjaśnienie zachowania koleżanki wydaje się bardziej proste, niż można się domyślać , czy w XXI wieku nadal żyją takie osoby , oczywiście że tak ! '„Ależ dobra pani, pani jest mężczyzną!” – wykrzyknął profesor Michaux, gdy tylko zajrzał pod spódnicę swojej pacjentki. Jednak pacjentka nie czuła się mężczyzną. Dotychczas żyła jako kobieta i nie zamierzała tego zmieniać. Profesorowi Michaux wystarczyło rzucić okiem na narządy płciowe swojej pacjentki, by zrozumieć, gdzie leży przyczyna problemu: kobieta nie miała pochwy. Miała natomiast (nie w pełni rozwinięte) narządy męskie. Ujście cewki moczowej znajdowało się u nasady krótkiego penisa, moszna z jądrami zaś była rozdwojona i do pewnego stopnia przypominała wargi sromowe, co tłumaczy, dlaczego po urodzeniu Sophie została uznana za dziewczynkę. Nie miała typowego męskiego zarostu, jabłka Adama ani niskiego głosu, ale nie rozwinęły się u niej także cechy charakterystyczne dla kobiet. Sama zresztą przyznała lekarzowi, że jej mąż ma większe piersi niż ona.'

Gość gość
Nie rozumiem,po pierwsze to wyglada jak kobieta, po drugie biust ma i to wiekszy odemnie kiedys sie smialam ze mogla by mi dac. Alenie o tym chce pisac tylko jak z nia zagadac. Bo fajna babka z niej a nie ma faceta.

Gość gość
Aj widze,ze sie nie dowiem jak mam z nia porozmawiac i czy w ogole zaczynac rozmowe.

Gość gość
mówiłam że Ty jesteś plotkarą autorko nie ta kobieta ,widocznie Cię wyczuła że nie chce z Tobą nigdzie iść

Gość kołtun_z_polski
oczywiście tylko zgaduję , tak może być ale nie musi , natomiast jeden przypadek na 1500 urodzin w każdym kraju rodzi się Lady Gaga teraz lekarze doszli do wniosku aby 'tego' nie usuwać aż osiągnie pełnoletność niech się wypowie odnośnie własnej płci

Gość gość
Jaka plotkara, a moze moj znajomy jest nia zainteresowany i po prostu chcialabym wybadac co jest grane,bo to jej zachowanie jest troche dziwne w wieku 30 lat nie byc nigdy w zwiazku, troche lekliwe zachowanie wsrod facetow, zwracanie sie do ludzi w swoim wieku pan,pani

Gość kołtun_z_polski
koleżanka typu Lady Gaga dogaduje się z dziewczynami błyskawicznie , uśmiechnięta, błyskotliwa , inteligentna , normalnie podbija serce kobiet, zachowuje się jak FanFan Tulipan , dusza towarzystwa kobiet , więc nie powinnaś mieć żadnych problemów z Lady Gaga , natomiast na widok faceta i w kontakcie z facetem Lady Gaga zwyczajnie 'gaśnie' , żadnego uśmiechu , zaciska się i blokuje , jest zdenerwowana , strach w oczach , robi się blada albo gotuje, obserwator powie że lesbijka i tu się bardzo myli .... cdn

Gość gość
to niech Twój znajomy się dowie jak potrafi obchodzić się z takimi,a nie wysyła zwiadowcę plotkarza jak tchórz,Twoje analizy nic nie pomogą

Gość gość
Moj znajomy mnie nie wysylal,ciebie by nie dziwilo,ze kobieta tak sie zachowuje

Gość kołtun_z_polski
kilka lat temu poznałem taką 'kobietę' , wyglądała na kobietę , długie krucze włosy aż do połowy pleców i zielone oczy , prawdziwie zielone , normalnie wyglądała jak kobieta , pracowała w banku , była ekonomistką i w banku była ogromnie szanowana i lubiana przez koleżanki, uczynna , pomocna i serdeczna ale tylko wobec kobiet , dziewczyny były zdziwione, że taka fajna dziewczyna i nadal na wolności i ucieka od facetów , teraz nie pamiętam już gdzie się poznaliśmy , chyba znajomi powiedzieli do mnie , zobacz to 'bóstwo' - jest sama i zagadałem do kobiety coś tam zwyczajnie , co słychać , jak się bawisz ? i nagle zaczęła szukać swoich koleżanek , nie chciała ze mną rozmawiać , prawie uciekała , więc sobie pomyślałem , co jest grane , jakiś dzikus , czy kobieta ? jednak doszło do kolejnego spotkania , kino , teatr , wspólne zakupy , obiad w restauracji ale nie chciała się ze mną spotykać i powiedziała wprost , że nic z tego nie będzie człowieku i co ty wiesz o życiu ! nie darowałem, pomyślałem sobie, że skoro tak się zachowuje jak dzikuska to oznacza, że nie była z żadnym facetem na poważnie ...cdn

Gość gość
Jezuuu zamiastdoradzic to piszesz jakies opowiadanie,napisz wprost jak pogadac

Gość gość
A co w tym dziwnego, że zwraca się pan.pani do ludzi, z którymi nie sa jej przyjaciółmi czy rodziną. Trzyma dystans bo nie jesteś jej koleżanką.

Gość kołtun_z_polski
poznała mnie ze swoją rodziną , z jej siostrą i mężem , chyba dwoje dzieci mieli i jej siostra bardzo mnie obserwowała a siostrę chwaliła na wszystkie strony świata, ochy i achy , jaka cudowna i wspaniała , zupełnie przypadkiem się dowiedziałem, że 'zielonooka brunetka' PRAWIE została mężatką w wieku 24 lat , każdy normalny facet chciałby taką piękną żonę , więc wódka się lała kapela grała a panna młoda zwiała ! ukryła się w piwnicy ! Pan Młody długo spłacał kredyt zaciągnięty na ślub i wesele , po pewnym czasie do 'zielonookiej' inni absztyfikanci przybywali ale błyskawicznie uciekali ! Rodzina chciała aby 'zielonooka' się ustatkowała i żeby nie była sama , zaprosili siostrę i mnie na zabawę sylwestrową do swojego domu , ja nie piłem alko - jako kierowca , zabawa do późnej nocy była ale fajnie , życzenia noworoczne sobie złożyliśmy , 'zielonooka' wyglądała fantastycznie , już się przyzwyczaiłem , że nie lubi być całowana w usta , żadnych pocałunków , zagryzała się w czasie całowania , więc było tylko przytulanie ! nad ranem po zabawie sylwestrowej byłem trzeźwy jak ostatni osioł , więc 'zwłoki zieloookiej' totalnie pijanej przeniosłem na rękach do mojego auta i jedziemy do jej mieszkania , gdy zaczęła trzeźwieć to trochę się pobrudziła wymiocinami ale to pryszcz , już jesteśmy na miejscu i znowu 'zwłoki' wyniosłem z auta, otworzyłem drzwi i powiedziałem, a teraz idziemy pod prysznic ! i dopiero gdy rozebrałem do naga 'zielonooką' to zobaczyłem, że tu się coś nie zgadza, z jej vaginy wyskoczył sporej wielkośc***enis i to była jej tajemnica , chciałem być przyjacielem 'zielonookiej' ale nie chciała , już nigdy więcej nie spotkaliśmy się a przyznaję, że chciałbym ! DO autorki tego tematu , opowiedz kolegom o tym moim opowiadaniu , być może zrozumieją trochę więcej !

Gość gość
Normalnie sie do mnie zwraca tylko na poczatku jak sie poznalysmy to pani mowila. Dopiero po jakims czasie na ty. Jezeli poznajesz kogos i ten ktos przedstawia sie czesc Magda jestem to chyba normalne,ze mowisz czesc Kasia a ona dzien dobry milo mi. A pozniej zwraca sie do ciebie per pan,pani.

Gość gość
kołtun pojechałeś po bandzie.

Gość gość
Ty chyba chory jestes czlowieku,zapytam sie jej czy ma problemy z facetami bo ma penisa przeciez mnie wysmieje albo co gorsze przestanie sie odzywac. Ja chce po prostu ja zrozumiec i moze jej pomoc. Przeciez normalne jest,ze kazdy potrzebuje kogos,milosci,czulosci.

Gość kołtun_z_polski
gość dziś Ty chyba chory jestes czlowieku,zapytam sie jej czy ma problemy z facetami bo ma penisa przeciez mnie wysmieje albo co gorsze przestanie sie odzywac. Ja chce po prostu ja zrozumiec i moze jej pomoc. Przeciez normalne jest,ze kazdy potrzebuje kogos,milosci,czulosci. xxx jak wiadomo kobieta nie zadaje takich pytań intymnych koleżance, jest między Wami inna chemia , jest przytulanie , jeżeli faktycznie koleżanka urodziła się jak Lady Gaga to zrozumiesz to natychmiast a ja to wszystko widziałem !